REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Forumdaki Next Yazılımlardaki Yonlendirme neden??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Forumdaki Next Yazılımlardaki Yonlendirme neden??

serkan abi next yazılımlarını neden kendiniz yapmadınız ******** yöneltiyonuz üyelik isteyen link vermeyin diyosunuz siz kendiniz veriyosunuz anlamadım gitti :stop2:
    Konu Mehmet Kaynaklı tarafından (17-03-2006 Saat 11:28 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı özgür1984 Nickli Üyeden Alıntı
    serkan abi next yazılımlarını neden kendiniz yapmadınız turkeyforuma yöneltiyonuz üyelik isteyen link vermeyin diyosunuz siz kendiniz veriyosunuz anlamadım gitti :stop2:
    arkadaşım server sağlayıcısındaki sorun nedeniyle 1mb dosya boyutu kabul etmedigi için diger siteden verilmiştir yani anlıyacağınız mecbur kaldık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan abi next yazılımlarını neden kendiniz yapmadınız turkeyforuma yöneltiyonuz üyelik isteyen link vermeyin diyosunuz siz kendiniz veriyosunuz anlamadım gitti :stop2:
    Arkadaşım bu şekilde davranmak bizimde hoşumuza gitmiyor ama serverla olan teknik arızayı biliyorsunuz ve şu anda server bizim fazla yükleme yapmamıza izin vermiyor.anlıcanız mecburiyetten bu şekilde yaptık yoksa tabiki kendi koyduğumuz kuralları kendimiz kesinlikle çiğnemeyiz.Bu durum geçici bir durum düzelme olduktan sonrada aynı eski durumumuzda devam edeceğiz.Saygılarımla.
    Konu umsado tarafından (05-03-2006 Saat 21:40 ) değiştirilmiştir.
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu olayda bir kasıtta arıyorsunuz ya helal olsun daha ne diyeyim zorda olmasak zaten vermeyiz.Herkesin uye oldugu bir siteden verdik bundada art niyet aramayınız lütfen ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    Şu olayda bir kasıtta arıyorsunuz ya helal olsun daha ne diyeyim zorda olmasak zaten vermeyiz.Herkesin uye oldugu bir siteden verdik bundada art niyet aramayınız lütfen ya
    abi merakımdan sordum sende hemen kızıyosun benim kasttımda yok formu seviyorum ama böyle yaptığınız zaman forum adına üzülüyorum ondan

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zamanla herşey rayına oturacaktır. Sadece birazcık sabır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abi merakımdan sordum sende hemen kızıyosun benim kasttımda yok formu seviyorum ama böyle yaptığınız zaman forum adına üzülüyorum ondan
    Bir insan çaresizse diger rakip forumdan bile link veriyorsa düşününki çok zorda kalmısızdır.İnanın birçok bölümde dosyaları bile veremedik dosya boyutu 1mb üstünde ise almıyor server firmasına söyledik halldecez dedi 2 güne kadar düzelir ondan sonra düzelsin zaten vermeyiz 6 aydır vermiyoruz maruz görürsenizçok sevinecem. kimseyede kızdıgım yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam abi anlıyorum sizde haklısıınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım daha önce size bilgi vermiştik server sorunu nedeniyle foruma dosya yükleyemiyoruz diye sorunumuz giderilmiş olup ilgili dosyalar forumumuza yüklenmiştir.Bilginize
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri