serkan abi next yazılımlarını neden kendiniz yapmadınız ******** yöneltiyonuz üyelik isteyen link vermeyin diyosunuz siz kendiniz veriyosunuz anlamadım gitti![]()
![]()
:stop2:
serkan abi next yazılımlarını neden kendiniz yapmadınız ******** yöneltiyonuz üyelik isteyen link vermeyin diyosunuz siz kendiniz veriyosunuz anlamadım gitti![]()
![]()
:stop2:
Konu Mehmet Kaynaklı tarafından (17-03-2006 Saat 11:28 ) değiştirilmiştir.
arkadaşım server sağlayıcısındaki sorun nedeniyle 1mb dosya boyutu kabul etmedigi için diger siteden verilmiştir yani anlıyacağınız mecbur kaldıközgür1984 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşım bu şekilde davranmak bizimde hoşumuza gitmiyor ama serverla olan teknik arızayı biliyorsunuz ve şu anda server bizim fazla yükleme yapmamıza izin vermiyor.anlıcanız mecburiyetten bu şekilde yaptık yoksa tabiki kendi koyduğumuz kuralları kendimiz kesinlikle çiğnemeyiz.Bu durum geçici bir durum düzelme olduktan sonrada aynı eski durumumuzda devam edeceğiz.Saygılarımla.özgür1984 Nickli Üyeden Alıntı
Konu umsado tarafından (05-03-2006 Saat 21:40 ) değiştirilmiştir.
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
Şu olayda bir kasıtta arıyorsunuz ya helal olsun daha ne diyeyim zorda olmasak zaten vermeyiz.Herkesin uye oldugu bir siteden verdik bundada art niyet aramayınız lütfen ya![]()
![]()
abi merakımdan sordum sende hemen kızıyosun benim kasttımda yok formu seviyorum ama böyle yaptığınız zaman forum adına üzülüyorum ondanSerkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Zamanla herşey rayına oturacaktır. Sadece birazcık sabır..
Bir insan çaresizse diger rakip forumdan bile link veriyorsa düşününki çok zorda kalmısızdır.İnanın birçok bölümde dosyaları bile veremedik dosya boyutu 1mb üstünde ise almıyor server firmasına söyledik halldecez dedi 2 güne kadar düzelir ondan sonra düzelsin zaten vermeyiz 6 aydır vermiyoruz maruz görürsenizçok sevinecem.özgür1984 Nickli Üyeden Alıntı
kimseyede kızdıgım yok
![]()
tamam abi anlıyorum sizde haklısıınız
Arkadaşım daha önce size bilgi vermiştik server sorunu nedeniyle foruma dosya yükleyemiyoruz diye sorunumuz giderilmiş olup ilgili dosyalar forumumuza yüklenmiştir.Bilginizeözgür1984 Nickli Üyeden Alıntı
![]()
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri