REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/9 123456789 SonSon
87 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ***c A F E A S L A N ***

Kullanıcı Bilgi Menüsü

***c A F E A S L A N ***

*** C A F E A S L A N ***

Yeni Cafemiz tüm Galatasaraylı dostlarımıza hayırlı olsun. Bundan sonra yeni cafemizde sadece bir şeyler içmek için değil galatasarayımızı da konuşmak onun geleceği üzerine sohbetler etmek üzere geleceğiz bu cafeye. Gazetelerde çıkan bundan önceki cafe mizin müşterilerimizin yani galatasaraylı dostlarımın borç bırakması üzerine iflas ettiği haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Hiç bir Galatasaraylı borç bırakmaz. sadece tadilat nedeniyle bu üne kadar kapalı kalmıştır. Şimdi yeniden sizlere layık bir durumda hizmet vereceğiz buna kimsenin şüphesi olmasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

En nihayet cafemiz açılmış Allaha şükür.Çaylar kimden beyler?
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tüm Galatasaraylı dostlarıma 2006 nın şans getirmesi dileğiyle herkese günaydın. Açılışımızın şerefine ilk çaylar benden...:gift:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlı olsun. Her ne kadar GS lı olmasakta gelir çayınızı içer, o sıcak havayı teneffüs ederiz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

oooo caemiz acılmış yueniden en güzel haberlerden biri bu yakışır bize herkese selamlar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben zift gibi alayım
    hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fa77 Nickli Üyeden Alıntı
    ben zift gibi alayım
    hayırlı olsun
    Yaa bırak artık şu zift gibi çayı. bir yandan zararı vr diye sigarayı bırakıyor diğer yandan çayın demini arttıtırıyorsun.
    Yok oğlum sakın bir daha fa77 ye demli çay yok. sigarayla birlikte demliçay da tarih olacak artık. hadi afiyet olsun.
    Çaylarınızı yudumlarken şu okan konusunda ne düşünüyorsunuz?. Kanımca bu ekonomik krizde kimseyi alamayacağımıza göre ben okan'ın alınışına sevindim.bize hayli faydası olacağı kanısındayım. Siz ne düşünüyorsunuz?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fiesta54 Nickli Üyeden Alıntı
    Yaa bırak artık şu zift gibi çayı. bir yandan zararı vr diye sigarayı bırakıyor diğer yandan çayın demini arttıtırıyorsun.
    Yok oğlum sakın bir daha fa77 ye demli çay yok. sigarayla birlikte demliçay da tarih olacak artık. hadi afiyet olsun.
    Çaylarınızı yudumlarken şu okan konusunda ne düşünüyorsunuz?. Kanımca bu ekonomik krizde kimseyi alamayacağımıza göre ben okan'ın alınışına sevindim.bize hayli faydası olacağı kanısındayım. Siz ne düşünüyorsunuz?
    Ne sigarası ne bırakması :spying: hiç eski dost bırakılırmı ben bıraksamda o beni bırakmıyor okan konusuna gelince faydalı olsaydı beşiktaşa olurdu :conversation:
    Bu arada çay açık olmuş şöyle şekersiz bi zift gibi çay daha alayım.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fa77 Nickli Üyeden Alıntı
    Ne sigarası ne bırakması :spying: hiç eski dost bırakılırmı ben bıraksamda o beni bırakmıyor okan konusuna gelince faydalı olsaydı beşiktaşa olurdu :conversation:
    Bu arada çay açık olmuş şöyle şekersiz bi zift gibi çay daha alayım.....
    Sen çok yalan söylemeye başladın... :stop2: Benim tepemi attırma başka forumlarda sigarayı bıraktığına dair yazdığın mesajları bulup getiririm.:yes: ona göre.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selamun aleyküm cafe milletinin milletinin insanları
    tüm bardaklar dolsuuuun

Sayfa 1/9 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri