REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 9/9 İlkİlk 123456789
87 sonuçtan 81 ile 87 arası

Konu: ***c A F E A S L A N ***

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    fazla ileri gidersen sende gideceksin şimdi o zmana kendine arka cıkacak birileirni arayacaksın demedi deme.....bak banlanacagını nasılda biliyorsun dostum "sonunu düşünen kahraman olamaz" bunu duymuşsundur senin sonun düşünüyorsun banlanacagını demekki senden de birşey olmaz.....
    Valla sevgili kardeşim Ben seni kasdetmemiştim ama benim için sorun değil. her forumda banlanma nedenleri belirtilmiştir. burada da banlanma nedenleri belirtilmiştir. benim banlanmamı gerektirecek hiç bir hareketim olduğunu zannetmiyorum. :stop2: Ama sizler benimde bazıları gibi lay lay lom yaparak bu forumda mesaj yazmamı ve yöneticilere yaranabilmek için riyakarlık yapmamı istiyorsanız yanlış adam seçtiniz derim. Ben yüreğimden geçen ve doğruluğuna inandığım şeyleri kimseyi tehdit etmeden ve aşağılamadan söylerim. eğer bu bazılarını rahatsız edecek ve banlanma sebebi olacaksa sizin bileceğiniz iştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

size yönetiçilere yaranın riyakarlık edin demiyoruz bir sürü üye var kendi halinde onlara neden cıkıp birşey demedik sen neden göze batıyorsun hiç düşündünmü?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu tartışma boyutuna geldiginden kapatılmıştır......sizde arkadaşım forum yönetiminde bulunan arkadaşlara karşı yazılarınıza dikkat edin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

musti57 savundugun kişiler forumdan ayrılma kararı alan kişilerdir.Bizmi yolladık zannediyorsunuz.Birileri giderken sizlerin teşfikini anlamıyoruım fiesta fa 77 sizin dostunuzsa neden onlara sormadınız forumdan neden ayrıldınız diye biz mi istedik ayrılmasını.Oh ne ala ayrılsınlar sonra arkadaş gurubuna bizim görevimiz yok desinler bu forum galasaray olmadanda devam eder.ben gitsem bile devam eder bunu lütfen kafanıza sokun...Foruma bazı seyleri ögrenipte gidin kimsenbin teşfiki ile burada hesap sormayın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu açılmıştır.....Birkaç kişi yüzünden rtük gibi konu kapatılamaz herkes heryerde haddini bilecektir.otubuste sigara içmek yasaksa forumdada kurallara uymak zorunlulugu vardır..İstemeyen Çıkış yap linki açıktır.Kimse kimseyi zorla tutmaz merak etmeyiniz...

tekrar kolay gelsin
    Konu Admin tarafından (09-03-2006 Saat 16:19 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öyle yahu bir kişi için koskoca cafe kapanırmı buradan kaç kişi ekmek yiyor değilmi ama?

Neyse şimdi verin bakalım oradan birer cay serkan ve eraslan abinize içsinler agız tadıyla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı musti57 Nickli Üyeden Alıntı
    zamanında sende tahrikkar yazılar yazdığın için mi banlanmıştın. Ve tahrikkar yazı yazdığını ima ettiğin ve şu anda aramızda olmayıp seni savunan o kişiler yani fiesta ve fa77 sayesinde banın kalkmıştı ne çabuk unuttun reis1905. seni alkışlıyorum. çok vefalıymışsın...
    Sayın musti, az önce fiesta73 ile görüştüm. Inanın bilmiyordum ben sizin alttaki mesajınızı fiesta73 ile olan bağınızı bilmediğimden yanlış yorumladım...

hey gidi ekestek91 hey. mesaj sayısının düşmesini soruyorsun. köşe başını tutumuş bir kaç çakal temizlenmediği sürece bırak mesaj sayısının düşmesini bu foruma yürekten katkı koyan fiesta73 ve fa77 gibi "adam gibi adam" insanların yanısıra daha kimler forumdan düşecek göreceğiz. Göreceğiz dediğime bakma sen. o ruhunu sanal bir payeye satmış çakallardan biri gelip beni banlayacağına göre ben görmeyebilirim. Üç gündür buraya kimsenin uğramamasından galatasaray bölümünün ne kadar sahipsiz kaldığını görmek için kahin olmaya gerek yok.
    Fiesta abimle birkaç zamandır görüşmediğimden olup bitenlerden de bihaberdim. Kendisinin ne karar aldığını az önce kedisinden duydum. Bilmiyordum... Bu yüzden tahrik amacı ile yazdığınızı düşünerek SIZI kastederek

Kimse tahrikkar yazılar yazmazsa banlanmaz... burası hiçbir zaman sahipsiz olmadı olmayacak da...Sevgiler...
    şeklinde yazdım. Bu sefer de siz beni yanlış anlamış bunları sevgili fiesta73 ve sevgili fa77 için yazdığımı düşünmüşsünüz ne yazık ki ve

zamanında sende tahrikkar yazılar yazdığın için mi banlanmıştın. Ve tahrikkar yazı yazdığını ima ettiğin ve şu anda aramızda olmayıp seni savunan o kişiler yani fiesta ve fa77 sayesinde banın kalkmıştı ne çabuk unuttun reis1905. seni alkışlıyorum. çok vefalıymışsın...
    demişsiniz...

Fiesta73 ve fa77 benim çok sevdiğim kimselerdir... Gördüğünüz gibi olay tamamen talihsiz bir şekilde gelişen bir yanlış anlaşılma hadisesidir... Siz de beni çok iyi tanımadığınızdan olsa gerek benim bu iki saygıdeğer insan için bu şekilde ASLA yazmayacağımı düşünememişsiniz... Umarım aramızdaki yanlış anlaşılmayı aşmışızdır. Tekrar özür dileyerek saygılarımı sunuyorum...

Sayfa 9/9 İlkİlk 123456789

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri