Alıntı musti57 Nickli Üyeden Alıntı
zamanında sende tahrikkar yazılar yazdığın için mi banlanmıştın. Ve tahrikkar yazı yazdığını ima ettiğin ve şu anda aramızda olmayıp seni savunan o kişiler yani fiesta ve fa77 sayesinde banın kalkmıştı ne çabuk unuttun reis1905. seni alkışlıyorum. çok vefalıymışsın...
Sayın musti, az önce fiesta73 ile görüştüm. Inanın bilmiyordum ben sizin alttaki mesajınızı fiesta73 ile olan bağınızı bilmediğimden yanlış yorumladım...

hey gidi ekestek91 hey. mesaj sayısının düşmesini soruyorsun. köşe başını tutumuş bir kaç çakal temizlenmediği sürece bırak mesaj sayısının düşmesini bu foruma yürekten katkı koyan fiesta73 ve fa77 gibi "adam gibi adam" insanların yanısıra daha kimler forumdan düşecek göreceğiz. Göreceğiz dediğime bakma sen. o ruhunu sanal bir payeye satmış çakallardan biri gelip beni banlayacağına göre ben görmeyebilirim. Üç gündür buraya kimsenin uğramamasından galatasaray bölümünün ne kadar sahipsiz kaldığını görmek için kahin olmaya gerek yok.
Fiesta abimle birkaç zamandır görüşmediğimden olup bitenlerden de bihaberdim. Kendisinin ne karar aldığını az önce kedisinden duydum. Bilmiyordum... Bu yüzden tahrik amacı ile yazdığınızı düşünerek SIZI kastederek

Kimse tahrikkar yazılar yazmazsa banlanmaz... burası hiçbir zaman sahipsiz olmadı olmayacak da...Sevgiler...
şeklinde yazdım. Bu sefer de siz beni yanlış anlamış bunları sevgili fiesta73 ve sevgili fa77 için yazdığımı düşünmüşsünüz ne yazık ki ve

zamanında sende tahrikkar yazılar yazdığın için mi banlanmıştın. Ve tahrikkar yazı yazdığını ima ettiğin ve şu anda aramızda olmayıp seni savunan o kişiler yani fiesta ve fa77 sayesinde banın kalkmıştı ne çabuk unuttun reis1905. seni alkışlıyorum. çok vefalıymışsın...
demişsiniz...

Fiesta73 ve fa77 benim çok sevdiğim kimselerdir... Gördüğünüz gibi olay tamamen talihsiz bir şekilde gelişen bir yanlış anlaşılma hadisesidir... Siz de beni çok iyi tanımadığınızdan olsa gerek benim bu iki saygıdeğer insan için bu şekilde ASLA yazmayacağımı düşünememişsiniz... Umarım aramızdaki yanlış anlaşılmayı aşmışızdır. Tekrar özür dileyerek saygılarımı sunuyorum...