Sen çok yalan söylemeye başladın... :stop2: Benim tepemi attırma başka forumlarda sigarayı bıraktığına dair yazdığın mesajları bulup getiririm.:yes: ona göre.fa77 Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Sen çok yalan söylemeye başladın... :stop2: Benim tepemi attırma başka forumlarda sigarayı bıraktığına dair yazdığın mesajları bulup getiririm.:yes: ona göre.fa77 Nickli Üyeden Alıntı
![]()
ne yalanı ya abicimfiesta54 Nickli Üyeden Alıntı
bizzat kendim bu forum silinmeden önce burada 21 aralık 2005 tarihinde yeşilaycılar cafe diye konu açtım 31 aralık gecesi ise maalesef çevrem sağolsun sigaraya tekrar başladım eğer bana 31 aralıktan sonra hangi foruma sigarayı bıraktım diye yazı yazdığımı gösterirsen kendi kendimi forum aleminden birdaha dönmemek üzere ömür boyu banlarım
ne yapayım 20 kez denedim olmuyor bırakamıyorum![]()
Bana hikaye anlatma. 31 ocak gecesi sigaraya tekrar başlamış. aynı gece yanımda millet fosur fosur sigara içip kadehini kaldırarak sağlığınıza dediği zaman bende mukabelede bulunarak kadehimi sigarasız bir yeni yıla girişimin şerefine kaldırıyordum.fa77 Nickli Üyeden Alıntı
Hele senin gözünün önünde, herkesin sahip olmak için dünyaları verebileceği bir "fatih'in" varken sigarayı bırakma nedeni olarak. Sen bıraktığın sigaraya geri dönüyorsun. Git allahını seversen ya...Senin yaptığın akıllı adam işi değil. Sana yeni bir öneride bulunacağım sigara paketinin üzerine fatihin resmini yapıştır. bakalım o zaman sigarayı yakabilecekmisin? Kal sağlıcakla diyeceğim ama sigarayla nereye kadar sağlıklı kalınırsa...
![]()
![]()
bir kadeh içki 100 paket sigaraya bedeldir benden sana acizane bu bilgiyi vereyim babacım en azından ben sağlığına diyerek kadeh kaldırmıyorumfiesta54 Nickli Üyeden Alıntı
sigara konusuna gelince sen bırakmışsın mükkemmel bişi bu ama ben 1 sene içmedim 9 ay içmedim 3 ay içmedim 1 ay içmedim 1 hafta içmedim 3 gün içmedim 5 gün içmedim içmedim de içmedim ama olmuyor ben onu bıraksamda o beni bırakmıyor fatih konusuna gelince o babasını sigara içerken kesinlikle göremiyecek hatta kokusundan bile nefret edecek buda benim babalık vazifem :gift:
seni seviyorum babacım kal sağlıcakla:rotate1:
Sigara, içkiden daha zaralı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. İçkide zaralıdır ama sigara kadar değil. İkisi birlikte ise yok edicidirler..fa77 Nickli Üyeden Alıntı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri