REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
34 sonuçtan 31 ile 34 arası

Konu: Federasyon Kararini Açikladi !

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

'not :haberden alıntıdır

Beşiktaş'ı kurtardık sayemde'

TFF'nin dün düzenlediği ve futbolda şike iddialarının masaya yatırıldığı toplantıda İHA kamerasına yansıyan bir görüntü akıllarda soru işareti doğurdu

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar açıklama yapmak için basın toplantısının yapılacağı salona girerken yanında bulunan TFF Yönetimi Kurulu Üyesi ve eski Beşiktaş yöneticisi Hüsnü Güreli'nin sarfettiği sözler tartışılacak türden.

Güreli'nin TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte toplantı salonuna doğru yürürken sarfettiği, "Beşiktaş'ı da kurtardık sayende. Teşekkür etmeleri lazım. Başka kimsede yok ki bu kadar sonuç" sözleri İHA kamerasına saniye saniye yansıdı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TFF'de kararı önceden bilenler mi vardı?

CHP'li Muharrem İnce, '10 Ağustos'tan önce ve sonra üç büyük kulübün kâğıtlarını kimler aldı? Futbol federasyonuna yakın, ailelerine yakın isimler var mı?" diye sordu.

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Şike soruşturmasının başlamasından sonra Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın hisselerinin en düşük seviyede bulunduğunu bugün ise yükseldiğini belirterek, ''SPK'yı göreve davet ediyorum. 10 Ağustos'tan önce ve sonra bu takımların kâğıtlarını kimler aldı? Futbol Federasyonuna yakın, onların ailelerine yakın isimler var mı? Asıl şike burada. Yani şikenin şikesi var. Ligleri ertelenmesi bu sonucu doğurdu. Neden ligler bir ay ertelendi? SPK'nın doğal görevidir. Burada keriz mi silkelendi? Kimler köşeyi döndü, kimler bire iki kazandı?'' diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tamam arkadaşlar bundan sonra para konuşur artik maça çikmadan maç belli bakalim bundan sonra şike yapan anadolu takimlarina ne yaparlar merak ediyorum.bursa siporun 2.3.tane soytari yüzünden kellesini kopardilar .ama aziz yildirimin korkusundan tavşan gibi oldular yuh yani başka bişi demiyorum.yani türk fitbolu artik zevk değil.rezillik olmuştur bilgilerinize.arkadaşin dediği gibi parayi veren düdü çalar feed başkaninin sayesinde şöle masaya yumrunu vuracak bi adam yokmu bu memlekette ya .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

6S Fenerbahçeye maçı sattı. Kaç metreden gol yedi. 8taş maç sattı. Şmpiyonluk adayı hamsi maç sattı ve diğer takımlarda sattı Fenerbahçe öyle şampiyon oldu. Sen neymişsin ve Aziz başkan. Hepsini satın almışsın. Büyüksün. Ya 6S lig tarihinde bu kadar yenilgiyi nasıl hazmetti.

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri