Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ''Ve Gol'' Başlıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arrow 130 ''Ve Gol'' Başlıyor

Göktuğ Sevinçli’nin moderatörlüğünde “Ve Gol” Adnan Aybaba, Selçuk Yula, Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı’nın yorumları ile her Pazar saat 22:00’de Beyaz TV’de yayınlanacak. Programın ilk yayın günü ise 14 Ağustos...
    Medyatava

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya şu adamın ne olduğu belli mi ozan kütahyalı her programda bu adam var ya birşeyden anlamıyo her yerde herhalde arkası kuvvetli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rasim ozan kütahyalı, 1980 darbesini yaşamadığı halde o günlerle ilgili ençok bilgiye sahip olan adam. bu adamın kafasına kesin çip yerleştirmişler, maşallah bu yaşta bu zeka her konunu tek bileni, gündem yaratma uzmanı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

izleyen izler ama ben bunları hiç izlemem

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rasim kütahyalı mıdır nedir o çok bağırıyo kimseye konuşma şansı vermiyor ahmet çakarla çok yerler birbirlerini :P

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlı olsun beyaz tv ye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maksat spor yorumu değil reyting olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yahu hepsini anladıkta bu rasim denen adamın bu proğramda işi ne onu anlamadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selçuk Yula ve Adnan Aybaba tamamen yeşillik olsun diye koyulan yorumcular , aradan milleti güldürürler o işe yararlar anca , moderatörü hiç tanımam , 3-5 programda görmüşlüğüm var fazla değil , Rasim Kütahyalı'ya gelirsek , Selçuk ve Adnan'dan kat kat iyidir ama onunda sevmediğim yanları var , çok bağırıyor arkadaş , karşısındakini yeterki konuşturmasın o tarzda bir adam , birde dediğim dedik , bazen görüyorum saçmalamakta harakiri yapıyor yani o derece saçmalıyor , hala dediğim dedik yahu Ahmet Çakar'a gelirsek ne işi var orda anlamadım , silah zoruyla felan çıkaracaklar heralde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri