diyeceklerki geç veysel devleti sen yönet daha o dakika taş taş üzerine koymaz bu şerefsizlerin en sonuncusu bitene kadar temizlemessem namert olayım yok neymiş tsk harekatları ül***i ekonomik zarara uğratıyormuş banane türk insanı bulamadığında dört duvar arasında soğan ekmekte yer ama askerden gelipte şehit olmayan evladı ile yediğinde o ekmek ona en güzel yemeklerden daha güzel gelir , dış ülkeler tepki verirmiş banane bananeeeee gitsinler o tepkilerini bu gün şehit olan asker ailelerine versinleeeer
vay efendim kürt halkının hakkını t.b.m.m de bdp koruyacakmış banane asın ulan asın hepsini pkk yı meclise koydunuz adamlar bangır bangır aponun sözcülüğünü yapıyor çıt yok
irana posta koyan ey iktidar sen kendi terörünü kendi kanını durdurdunmuda irana posta koyuyorsun adam sana dese sen kendi akan kanını durdurabildinmi diye mıh gibi kalacaksın
ölen şehitlerimize allahtan rahmet ailelerine allahtan sabır diliyor yapanların yaptıranların bu şerefsizlerin bu yaptıklarına hala sabır gösterenlerin allah tez zamanda cezasını versin diyorum!!! ve hatırlatıyorum bir anne baba bir evladı 20 yılda yetiştiriyor yemeden içmeden yediriyor içiriyor büyüsün diye hastalanmasın diye gözünün içine bakıyor vatana feda olsun biz türkler bu kadar vatan ve millet sevgisi uğruna seve seve can vermeye hazırken olayları seyreden kimler varsa allahından bulsun