Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: TÜm SÜpersat Forum AÝlesÝ Ve Üyeler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart TÜm SÜpersat Forum AÝlesÝ Ve Üyeler

tarantino arkadaþýma cevap

sayýn tarantino nickli arkadaþým isminizi bilmiyorum ama
    açtýðým konu sizin tarafýnýzdan kapatýlmýþ ewt ben cococalo denen markayý karalýyorum nedeni açýk side gözlerinizle gördünüz
    ikincisi ben büyük harfle yazmanýn baðýrmak anlamýna geldiðini bilmiyordum dikkat çek sin diye büyük harfle yazdým side bilirsiniz ki türkçede dikkat çekmek için büyük harfle yazýlýr fakat forumlarda baðýrmak anlamýnda olduðunu bilmiyordum ve bu anlamda anlaþýldýysa sayýn
    ertex74 ten özürdiliyorum
    silere þunu söylüyorum cocacola grubunun yaptýklarýný side gözlerinizle gördünüz cocacola nedir yahudidir sizde biliyosunuz bunu neden karalamayayým bu markayý
    söylermisiniz bakýnýz resimlerdeki o küçücük kundakta sarýlý çacuklarýn kafalarý yok paramparça
    o firmanýn reklamýný yapsam dahamý hoþ olacaktý ki
    sevgili kardeþim ben insanlarý bilinçlendirmek için açtým bu konyu marka karalamak için deðil
    forumda bakýyorum ki goldmaster,next firmalarýnýn reklamý yapýlýyor
    ben cocacola dene markayý haksýz yeremi karalýyorum elinizi vicdanýnýza koyup bi düþünün derim
    sizden bir isteðim daha var açtýðým konu kilitlenmiþtir
    ben o konuyu israilin katlettiði insanlara lübnana destek olunmasý için açtým sizin bu konuyu neden kapattýðýnýzý
    anlamýþ deðilim cocacola denen firmayý boykot etmek
    süpersatforuma ne derece zarar verirki........
    cocacolo firmasýný boykot etmek, suçsa sizin formunuzda beni forumdan silebilirsiniz çünki ben bunu
    orada katledilen insanlara destek amacýyla açtým
    bu forumda müslüman kardþlerimizin olduðuna göre
    konuyu lütfen açýn destek olun olun derim
    deðerli müslüman kardeþlerim bu firmanýn mallarýný kesinlikle kullanmayýnýz içtiðiniz,yediðiniz,kullandýðýnýz herþey lübnanda daha fazla müslüman kaný akýtacaktýr bunu kesinlikle unutmayýnýz
    tüm süpersatforum admin yönetici kardeþlerime sesleniyorum!!!!!
    ''ALLAH IN RIZASI ÝÇÝN KONUYU AÇIN DESTEK OLUN''
    SAYGILAR SUNARIM

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

1-Forum kuarallarýný okumuþ olsaydýnýz *KURAL 7Mesaj yazarken büyük Harf kullanmak baðýrmak anlamýna geleceði için kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayýnýz. büyük harfle yazmanýn baðýrmak anlamýna geldiðini anlardýnýz.

2-Yine forum kurallarýný okumuþ olsaydýnýz *KURAL 5Kiþisel tartýþma ve fikirler PM ile yapýlmalýdýr. Bu tip yazýþmalar ortalýkta ve görünür baþlýklar altýnda yapýldýðý takdirde ilgili baþlýk kapatýlýr ve konu devam edemez. tekrar konu açmazdýnýz..

3-Ve yine forum kurallarýný okumuþ olsaydýnýz *KURAL 10Üye olurken ahlaksýz isim seçmek, imzalara Siyasi Amaçlý yazýlaryazmak, Reklam yapmak yasaktýr. forumda hangi amaçla olursa olsun marka reklamý ve karalamanýn yasak olduðunu öðrenirdiniz..Hiç bir markanýn reklamý bize birþey kazandýrmaz söz konusu markanýn boykot edilmesi bize zarar veremez bu amaçlarla süpersatforum hiç bir þekilde kullanýlamaz.Boykotunuzu baþka platformlarda yapýn yeri burasý hiç deðil..

destek istemiþsiniz daha önce açtýðýnýz konu burda var ve açýk Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. isteyen forum kurallarý dahilinde istediðini yazar..ve kapatýlan konu bir daha hiç bir þekilde açýlamaz..

KONU KAPANMIÞTIR..!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri