tarantino arkadaþýma cevap
sayýn tarantino nickli arkadaþým isminizi bilmiyorum ama
açtýðým konu sizin tarafýnýzdan kapatýlmýþ ewt ben cococalo denen markayý karalýyorum nedeni açýk side gözlerinizle gördünüz
ikincisi ben büyük harfle yazmanýn baðýrmak anlamýna geldiðini bilmiyordum dikkat çek sin diye büyük harfle yazdým side bilirsiniz ki türkçede dikkat çekmek için büyük harfle yazýlýr fakat forumlarda baðýrmak anlamýnda olduðunu bilmiyordum ve bu anlamda anlaþýldýysa sayýn
ertex74 ten özürdiliyorum
silere þunu söylüyorum cocacola grubunun yaptýklarýný side gözlerinizle gördünüz cocacola nedir yahudidir sizde biliyosunuz bunu neden karalamayayým bu markayý
söylermisiniz bakýnýz resimlerdeki o küçücük kundakta sarýlý çacuklarýn kafalarý yok paramparça
o firmanýn reklamýný yapsam dahamý hoþ olacaktý ki
sevgili kardeþim ben insanlarý bilinçlendirmek için açtým bu konyu marka karalamak için deðil
forumda bakýyorum ki goldmaster,next firmalarýnýn reklamý yapýlýyor
ben cocacola dene markayý haksýz yeremi karalýyorum elinizi vicdanýnýza koyup bi düþünün derim
sizden bir isteðim daha var açtýðým konu kilitlenmiþtir
ben o konuyu israilin katlettiði insanlara lübnana destek olunmasý için açtým sizin bu konuyu neden kapattýðýnýzý
anlamýþ deðilim cocacola denen firmayý boykot etmek
süpersatforuma ne derece zarar verirki........
cocacolo firmasýný boykot etmek, suçsa sizin formunuzda beni forumdan silebilirsiniz çünki ben bunu
orada katledilen insanlara destek amacýyla açtým
bu forumda müslüman kardþlerimizin olduðuna göre
konuyu lütfen açýn destek olun olun derim
deðerli müslüman kardeþlerim bu firmanýn mallarýný kesinlikle kullanmayýnýz içtiðiniz,yediðiniz,kullandýðýnýz herþey lübnanda daha fazla müslüman kaný akýtacaktýr bunu kesinlikle unutmayýnýz
tüm süpersatforum admin yönetici kardeþlerime sesleniyorum!!!!!
''ALLAH IN RIZASI ÝÇÝN KONUYU AÇIN DESTEK OLUN''
SAYGILAR SUNARIM

Teþekkur:
Beðeni: 

Yer imleri