REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Dünyanın en seksi otomobili

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dünyanın en seksi otomobili

Ne Lamborghini ne Ferrari ne de Mercedes... Amerikan otomobil dergisi Top Gear´in okuyucuları arasında yaptığı oylamaya göre, İtalyan otomobil üreticisi Fiat´ın minik modeli Fiat 500 tüm özel ve iddialı tasarımları ´sollayarak´ dünyanın en seksi otomobili seçildi.
    Yüz araçlık en seksiler listesinin başında yer alan Fiat 500 için derginin yorumu ise, "Direksiyonun başına rahibeyi koysanız bile seksi gösterir" oldu. Dergi müdürü James May, "Fiat 500 modellerinde aracın sahibini asla göremezsiniz. Çünkü bu modelin kendi 'kişiliği' ön plana çıkartılıyor" diye konuştu. Seksi arabalar listenin ilk beşinde yer alan diğer araçlar ise şöyle sıralandı: 2) Aston Martin DBS. 3) Maserati Quattroporte. 4) Chevrolet Camaro. 5) Citroen C6.

Fiat 500 resimleri:

Konu Vakkus tarafından (31-07-2006 Saat 15:49 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaç kişilik bu araba 1 mi 2 kişilik'mi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne Yalan SÖyleyeyİm Benİm HoŞuma Gİtmedİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abi fiat puntonun yenı kasası bu yaa nasıl bişey cırkın ordek yavrusu gıbı anca bu arac ılgı cekıcı kuvvette olması lazım ama oda mevcut deıl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ister inanın ister inanmayın benim araba bile bundan daha iyidir kim secmiş bunu yahu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercanelektronik Nickli Üyeden Alıntı
    cırkın ordek yavrusu gıbı
    :45:
    evet bende çirkin bişeye benzetiyodum ama neydi diye düşünüyodum ama çabuk yetiştiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anadol Gibi Araba Varken Buda nerden çıktı yahu..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:Smiletabar GÜzel Harİka Valla Bu Farkli

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alışılmadık bir görüntüsü var ama sahip olduğu yuvarlak hatlar sayesinde ilgi çekici bir otomabil bence ayrıca 4 kişilik olmasıda gayet güzel bence.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vakkus Nickli Üyeden Alıntı
    Alışılmadık bir görüntüsü var ama sahip olduğu yuvarlak hatlar sayesinde ilgi çekici bir otomabil bence ayrıca 4 kişilik olmasıda gayet güzel bence.
    sadece yuvarlak hatları var başkada bişey yok :00000004: ondan en seksi otomobil seçmişlerdir bunu

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri