13 yaşında çocuğun başına kurşun
Vietnam savaşını Amerikalı bir askerin bir çocuğun başına sıktığı kurşun bitirmişti. Eğer dünya ağaya kalkarsa Ordoğudaki son savaşı bu kurşun biterebilir....
Vahşette sınır tanımayan ve Hahamlardan aldığı fetva gereğince çocuk ve kadın ayrımı yapmayan İsrail askerleri, Gazze Şeridi'nin kuzeyinde 13 yaşındaki bir çocuğu beyninden vururak öldürdü.
Hastane kaynakları, İsrail ordusunun Cebaliye mülteci kampından çekilmesi sırasında Enis Zomlot adlı çocuğun başından vurularak hayatını kaybettiğini açıkladı.
Aynı kaynaklar, İsrail askerlerinin kamptan çekilmesinden sora bir Hamas eylemcisinin cesedinin bulunduğunu bildirdi.
İsrail'in 28 Hazirandan bu yana sürdürdüğü saldırılarında toplam 145 Filistinlinin, buna karşılık aynı sürede bir İsrail askerinin öldüğü belirtiliyor.
LÜBNAN'DA DA 4 ÇOCUK YARALANDI
İsrail savaş uçaklarının, bugün erken saatlerde Lübnan'ın güneyindeki hedeflere düzenlediği yeni saldırılarda 1 kişinin öldüğü, 4 çocuğun yaralandığı bildirildi.
Lübnan güvenlik yetkilileri, İsrail jetlerinin, Nebatiye kenti yakınında bulunan terk edilmiş 4 katlı bir binaya füzeler fırlatmasının ardından yakındaki bir evde bulunan Ürdünlü Hüssam Ebu Şamet'in öldüğünü belirtti.
Yakındaki başka bir binada yaşayan Lübnanlı gazeteci Ali Davud'un 4 çocuğunun da patlamanın etkisiyle parçalanan camlardan yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.
(aa)


Teşekkur:
Beğeni: 

Alıntı

Yer imleri