Portekizli teknik adamýn Real Madrid'den ayrýlacaðý belirtilen Ýspanya'da, dünyaca ünlü teknik direktörün Beþiktaþ'a gideceði iddiasýnda bulunuldu. Menajeri Mendes ile Demirören'in iliþkisine dikkat çeken spor yazarlarý, Mourinho'nun siyah-beyazlýlara yakýn olduðunu duyurdu.
Dünyanýn en ünlü teknik adamlarýndan Jose Mourinho'nun Real Madrid'i býrakacaðý, Beþiktaþ'a gideceði iddiasýnda bulunuldu.
Ýspanya'da, Barcelona ile oynanan Süper Kupa maçý sonrasýnda Real Madrid Yönetimi'nden yeterli desteði alamayan Mourinho'nun istifanýn eþiðine geldiði duyuruldu. Taraflarýn ortak bir çözüm için fikir arayýþýnda bulunduðu belirtilirken, Portekizli hocanýn Real Madrid'den ayrýlmak istediði savunuldu.
Ýspanyol medyasý, Mourinho'nun Ýspanya'dan ayrýlmasý halinde Türkiye'ye gideceði ve Beþiktaþ'ýn baþýna geçmesinin büyük olasýlýk olduðuna da vurgu yaptý. Mourinho'nun Menajeri Jorge Mendes'in Beþiktaþ Baþkaný Yýldýrým Demirören ile olan iyi iliþkilerini de gözönünde bulunduran spor yazarlarý, ünlü teknik adamýn Ýspanya'dan sonra gideceði yerin Beþiktaþ olacaðý ve bu konuda yakýn dostlarýna, "Siyah-beyazlý kulübe söz verdim" dediði belirtiliyor.
‘Havutçu görevde’
Bu arada Mourinho'nun sözcülüðünü yapan Eladio Parames, Mourinho'nun Real Madrid'den ayrýlacaðýný yalanladý. Ancak Ýspanyol köþe yazarlarý, Parames'in birkaç gün önce kendileriyle yaptýðý sohbette, Mourinho'nun Real Madrid'de rahatsýz olduðunu kendilerine söylediðini ve bu açýklamayý zorunlu yaptýðýný ifade ettiler.
Beþiktaþlý yöneticiler ise Portekizli teknik adamý göreve getirme düþüncelerinin bulunmadýðýný söylediler. Teknik Direktör Tayfur Havutçu'dan vazgeçmediklerini, genç teknik adamýn en kýsa sürede görevinin baþýna geçeceðini belirten siyah-beyazlýlar, Mourinho'nun maliyetinin de Türkiye standartlarýnýn çok üzerinde olduðuna dikkat çektiler.
Milliyet


Teþekkur:
Beðeni:

Yer imleri