REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: Kasım ayında İSTANBUL görülecek yerler önerisi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MUTAF Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayvanat bahcesi artık gulhanede yok hocam.
    uzun kavak ağaçları duruyor hala merak etme gulhane eskidendi. şimdi pek bir espirisi yok. ama gidersen gulhanenin arkasında bir çay bahçesi var. oraya otur şehri izle bardak çay satmıyorlar. demlik getiriyor. 13 tl felan..
    hayvanların sergilendiği alana (kafeslerin bulunduğu bölgelere) bişey yaptılarmı? yoksa öyle boş boş duruyormu? içeride birde küçük bir müze vardı sanırım...izci müzesine benzer...duruyormu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öneri ve ***ifli yazılanlar için teşekkürler arkadaşlar fikir değiştirdim
    araç kiralamaktan vazgeçtim yol yordam bilmediğimiz için ve zahmetli olacağı için araç kirası benzin parası otopark ücretine taksi ile gider gelrim genelde iett metro tramvay metrobüs ne kullanılıyorsa o şekilde yapacağım bir arkadaşımın önerisi ile planladık not aldım kağıda planda bayramın 2.günü p.tesi orada olacağım p.tesi ayasofya kapalı salı topkapı kapalı oyuzden son güne bıraktık o tarihi yerleri zaten bir grup yer orada

oteli sultanahmet tarafından tutmayı planladım uygun bütçeli otel fikriniz nedir

1.gün anadolu yakası üsküdar çamlıca ortaköy
    2.gün dolmabahçe sarayı ve çevreleri ne varsa miniatürk park ve dev akvaryum 4 kişilik aile indirimi 85 tl
    3.gün ayasofya topkapı yerebatan sultanahmet falan sonra zaten 18 de havalimanında olacağım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çamlıca tepeyi merak ettim doğrusu pier loti falan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çamlıca tepesi anadolu yakasında üsküdar üstünde. kıyak yer gercektende
    pierre lotide Eyübün üst tarafı. karşında haliçtan tut taaa eminönu balat gulhaneye kadar heryer var. hatta miniatürkü tepeden görüyor sanırım.
    mezarlıklar için çay bahcesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayvanların sergilendiği alana (kafeslerin bulunduğu bölgelere) bişey yaptılarmı? yoksa öyle boş boş duruyormu? içeride birde küçük bir müze vardı sanırım...izci müzesine benzer...duruyormu?

müzeyi bilmiyorum usta. ama hayvan felan yok artık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gitmeden önce müzekart çıkartıcam müzelere avantajlı girerim bide istanbulkart almak lazım hem kullanırız hemde hatıra kalır

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri