allah analı babalı büyütsün ismiylede büyüsün, gözünüz aydın. saygılarımla aliharbiye
allah analı babalı büyütsün ismiylede büyüsün, gözünüz aydın. saygılarımla aliharbiye
LEBEN ?
Gözün aydın kardeşim Allah yardımcın olsun.
gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün inşallah ..
bende hasta bakıcıya katılıyorum ALLAH vatana millete ve ümmeti muhammede hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin...ve allah herkese nasip etsin... ALLAH analı babalı büyütsün
gözün aydın kardeş ALLAH vatana millete ve ümmeti muhammede hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin. ALLAH analı babalı büyütsün
Fazla Rahatım . Rahatsız Eder mi ?
Etse BiLe Farkeder mi ? (. :45:
S.A.ALLAH(C.C.)hayırlara vesile kılsın,analı,babalı büyütsün inşaallah sevgili kardeşim,Sağ kulağına ezan,sol kulağına kamet getirmeyi hatırlatmak isterim.islam yolundan,kur-an yolundan ayırmasın rabbim inşaallah.AEO.![]()
Allah analı babalı büyütsün
analı babalı büyüsun allah ömür versin. dostum kızın olduysa ismini yağmur koyarsın
çok teşekkür ederim iyi dilek ve dualarınıza... çocuk erkek doğdu...ismi ahmet alperen olacak allah nasip kısmet ederse...bugün ismini koymak istedim ama hastane koşuşturmasından fırsat bulamadım. birde tam olarak nasıl konulacağını bilemediğimden yarın babama rica edeceğim...allah herkesin evladına ve bizimkine hayırlı ömürler nasip etsin... selametle kalınız...
Allah sağlık sıhattli bir ömür versin evladına.
Analı babalı büyüsün.
Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri