REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
47 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: bugün baba oldum...22.08.2011 saat 20:00

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah analı babalı büyütsün ismiylede büyüsün, gözünüz aydın. saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gözün aydın kardeşim Allah yardımcın olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün inşallah ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende hasta bakıcıya katılıyorum ALLAH vatana millete ve ümmeti muhammede hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin...ve allah herkese nasip etsin... ALLAH analı babalı büyütsün

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gözün aydın kardeş ALLAH vatana millete ve ümmeti muhammede hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin. ALLAH analı babalı büyütsün
    Fazla Rahatım . Rahatsız Eder mi ?
    Etse BiLe Farkeder mi ? (. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Yalan dünyaya hoş geldin bebek.

S.A.ALLAH(C.C.)hayırlara vesile kılsın,analı,babalı büyütsün inşaallah sevgili kardeşim,Sağ kulağına ezan,sol kulağına kamet getirmeyi hatırlatmak isterim.islam yolundan,kur-an yolundan ayırmasın rabbim inşaallah.AEO.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah analı babalı büyütsün

Kullanıcı Bilgi Menüsü

analı babalı büyüsun allah ömür versin. dostum kızın olduysa ismini yağmur koyarsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    analı babalı büyüsun allah ömür versin. dostum kızın olduysa ismini yağmur koyarsın
    Alıntı atakurtul Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Allah analı babalı büyütsün
    Alıntı hilalyıldız Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    S.A.ALLAH(C.C.)hayırlara vesile kılsın,analı,babalı büyütsün inşaallah sevgili kardeşim,Sağ kulağına ezan,sol kulağına kamet getirmeyi hatırlatmak isterim.islam yolundan,kur-an yolundan ayırmasın rabbim inşaallah.AEO.
    Alıntı alper3 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gözün aydın kardeş ALLAH vatana millete ve ümmeti muhammede hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin. ALLAH analı babalı büyütsün
    Alıntı wtwt99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende hasta bakıcıya katılıyorum ALLAH vatana millete ve ümmeti muhammede hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin...ve allah herkese nasip etsin... ALLAH analı babalı büyütsün
    Alıntı mert383 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün inşallah ..
    Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Gözün aydın kardeşim Allah yardımcın olsun.
    Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    allah analı babalı büyütsün ismiylede büyüsün, gözünüz aydın. saygılarımla aliharbiye
    Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    allah analı babalı buyumesini nasip etsin ama evladınız erkek mi kız mı?
    Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hayırlı olsun Osmann kardeşim ne mutlu size sağlıcakla kavuştunuz yavrunuza şimdi bak bakalım yaşamın değişyormu değişmiyormu anla. Saygılar..
    Alıntı necatikasikci Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ALLAH analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin yaşı uzun olsun gözünüz aydın
    Alıntı can123 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ALLAH analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin hocam birde her fırsatta koklamayı ihmal etme en güzel doğal koku onlarda doyamazsınız inanın
    Alıntı yekcanajans Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hayırlı olsun allah (c.c) analı babalı büyütsün Allah bize de nasip etsin...
    Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Allah analı,babalı büyütmek nasip etsin kardeşim
    Bahtı açık,sağlıklı ve mutlu olması temennilerimle

Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Gözün Aydın Olsun ALLAH Analı Babalı Büyütsün
    Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok hayırlı bir zamanda dogmuş ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH HAYIRLI OLSUN GÖZÜNÜZ AYDIN
    SELAMETLE
    Alıntı cabbar64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ALLAH hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin.
    çok teşekkür ederim iyi dilek ve dualarınıza... çocuk erkek doğdu...ismi ahmet alperen olacak allah nasip kısmet ederse...bugün ismini koymak istedim ama hastane koşuşturmasından fırsat bulamadım. birde tam olarak nasıl konulacağını bilemediğimden yarın babama rica edeceğim...allah herkesin evladına ve bizimkine hayırlı ömürler nasip etsin... selametle kalınız...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah sağlık sıhattli bir ömür versin evladına.
    Analı babalı büyüsün.
    Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri