Alıntı beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
çok sevindim sevgili kardeşim. Allah acısını göstermesin. analı babalı uzun ömür versin.10 gün önce bende 3 üncü defa dede oldum
tebrik ederim abi.allah analı babalı (ve dedeli nineli) büyütmeyi nasip etsin.

Alıntı dayı83 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
mutlaka ana sütü otomatik pompalardan alın anne sütünü bebeğe verin 3 torunlu bir ded e olarak tavsiye ediyorum iyi günler
evet bahsettiler o pompalardan...manuel aldık ama olmadı...bilemiyorum bizmi beceremedik...süt sorunu devam ediyor...arada bir anne sütüne eş değerde olan bebelac1 isminde bir mama aldık, onu veriyoruz...

Alıntı mrbrown Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Allah uzun ve hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah....................
Alıntı gungor1976 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı ömürler versin gözünüz aydın...
Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Allah analı büyütsün osman abi...

Alıntı 12eylul10 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Osman abim Allah ailesine vatana ve millete hayırlı birey olarak yetiştirmeyi hepimize nasibetsin kızmı erkekmi ismini ne verdin (daha önce yazdıysan okuyamadım)
erkek oldu...ismi ahmet alperen...

Alıntı 12eylul10 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
babalı da büyütsün
amma dikkatliymişsin...ben kaçırmıştım..sen yakalamışsın....

Alıntı özlem67 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Gözün Aydın Olsun ALLAH Analı Babalı Büyütsün
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...sağolun...
çocuğun süt emme problemi vardı ve nihayet çocuğu sarılık yaptık...daha doğrusu sarılık sınırına geldi. hastaneye yatırmadılar ama bol bol süt emzirin diyorlar...emmiyorki uşak emzirelim...3 gündür uyku yok...saat başı kaldırıyorum hanımı...ben hadi erkeğim ama hanım perişan...inşallah atlatacağız...selametle ...