uydudan güncelleme yok internet üzerinden yazılım vesaire güncelleme yok yada ben bulamadım şifreli hd kanallar sürekli mozikleniyor bunları neden mi yazıyorum yazlımı belki geliştirirler diye yani üzüm yemek için bağcı dövmek için değil
 Teşekkur:  0
 Teşekkur:  0

uydudan güncelleme yok internet üzerinden yazılım vesaire güncelleme yok yada ben bulamadım şifreli hd kanallar sürekli mozikleniyor bunları neden mi yazıyorum yazlımı belki geliştirirler diye yani üzüm yemek için bağcı dövmek için değil

merhaba
öncelikle uydudan güncelleme bu cihaza uygulanamaz sebebi ise cihaz 50 mb üzeri bir yazılıma sahip ve uyduya çıkartırsak yazılımı güncellemeniz 2 günm sürer.
1,98 yazılımının ardından menü>eğlencemenüsü>vftp> kısmında kanal *** ve yazılım güncellemesi yapılabilmeltedir.
ayrıca son verdiğimiz 2,12 yazılımının ardından turkcell vodafone 3g modemleri sorunsuz çalışmaktadır.
yine bu yazılım ile eklenen kablosuz ağ desteğine dns yazma kısmı ile daha sorunsuz *** update sağlanmıştır.
mozaiklenme yaptığını söylediğiniz hd kanallar iise horbird uydusunda bulunan hd ***** kanalların 2 tanesidir. bu konudada çalışmamız vardır, şu kadarını ileteyim sorun platformdan kaynaklanıyor.
sorunsuz bir server kullanımı için lütfen airtes modem ya da telekom hediye modem kullanmayınız eğer modem değiştirme şansınız yoksa lütfen dns yazınız.
DNS1 = 208.067.222.222
DNS2 = 8.8.4.4
kullanınız......

beyler baff 2200 cihazım vardı yenı almıstım görüntüsü falan gayet iyidi ama bana evde olmadığım zamanlarda maçları kaydetmem gerekiyordu samux hd force plus ta bu özlellik varmıs onu aldım ancak görüntü kalıtesi iyi değil görüntü mozaikler halınde geliyor bazen birde sürekli donma oluyor sekme gibi birsey neden böyle yapıyor çözümü varmı.birde baff 2200 de saati kurup kaydetme varmı varsa geri alıcam.teşekkürler...

görüntü kalitesine la yok arkadaşlaar sizin bağlantılarınızı kontrol etmeniz gerekli ucun sarı teli biraz uzun olması lazım vede kalın cinsinden yoksa mozaiklenme ve sinyal almama ondan olabilir benim eski emektarı söküp force yi takınca banada oldu böyle hallettim di yazılım desteği zayıf ve kendi sitelerine bir soru sordum kimse cevaplamadı yani sat kaç gibi algıladım eminönü misali

samux-cu kardeş bu cihazın menü görüntülerinden 3-4 adet burada gösterirmisin ltfn.
yazılımını çok merak ettim. bende ünlü firmalara yazılım geliştiren bir bilgisayar yüksek mühendisim. kore, cin ve taivan'dan gelen yazılımcı arkadaşlarla ortak çalışmaktayım. selametle. iyi günler...

bı cihaz uydudan paylaşımlımı arkadaşlar belgesel kanalları açıyormu
 samux hd force plus
 samux hd force plus
				trt haber de alman ligini veriyor fakat bu cihazda trt haber maç saatinde şifreye giriyor.softcami bulamadım kütfen yardımcı olurmusunuz.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri