Mehmet Ali Erbil, yeni yayýn döneminde 'Çarkýfelek'le TNT'de olacak....
Pazartesi akþamý Baltalimaný’ndaki Portaxe’de Beyaz TV’nin iftarý vardý. Beyaz TV Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Gökçek’in davetine katýlanlar arasýnda Seda Sayan, Oya Aydoðan, Emel Müftüoðlu, Emine Ün, Zuhal Topal, Ferda Yýldýrým ve Ahmet Çakar gibi ekran yüzleriyle Sedat Yazýcýoðlu, Göktuð Sevinçli, Tayyar Iþýksaçan ve Bülent Çöltekin gibi kanalýn yöneticileri yoktu. Televizyon dünyasýndan Ali Kýrca, Saner Ayar gibi ünlüler de katýldý Beyaz TV’nin iftarýnda.
Bizim masada Sinevizyon’un sahibi Levent Altýnay, magazinciler; Savaþ Kalafat, Cebrail Mungan, Kývýrcýk Taner, Hakan Solaker ile menajerler Stelyo Pipis ve Özgür Aras vardý.
5 Eylül’de yeniden ekranda
Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan ve Zuhal Topal’ýn menajeri Pipis, Altýnay’ya, “Ýlk yayýnýn konuklarý Seda Sayan, Mustafa Topaloðlu ve Nur Yerlitaþ olacak” deyince, merak edip sordum, hangi program bu diye? Stelyo, “Çarkýfelek yeniden baþlýyor TNT’de” dedi.
5 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün haber öncesi TNT ekranýnda olacak 'Çarkýfelek'i kim sunacak?
Tabii ki Mehmet Ali Erbil.
Bu kez de TNT’de dönmeye baþlayacak 'Çarkýfelek'in yarýþmacýlara ve izleyicilere ne tür ödüller vereceðini sordum. Bu kez yanýt yapýmcýsý Levent Altýnay’dan geldi:
“Her gün beþ otomobil vereceðiz.”
Bakalým bu kez kimler 'Çarkýfelek'ten otomobil kazanmak için Erbil’e, “Yardýmcý olun Memetalibey” diyecek?
Ali EYÜBOÐLU/MÝLLÝYET
Medyatava

Teþekkur:
Beðeni:

Yer imleri