bence fenerbahçe havuzdan çıksın bu süperlig takımlarını o zaman göreyim bakalım oyuncu bile alacak paraları olacak mı fener olmasa lig biter kaç kişi lig tv alır acaba
bence fenerbahçe havuzdan çıksın bu süperlig takımlarını o zaman göreyim bakalım oyuncu bile alacak paraları olacak mı fener olmasa lig biter kaç kişi lig tv alır acaba
Fenerbahçe süper ligde olmaz ise, adı süper olan lig batar. Aralarında GS, BJK'nın da bulunduğu takımlar bile transfer ücretlerini ödeyemezler. Süper ligin tüm takımları Fenerbahçe'ye muhtaçtır. Bundan dolayı, bir takım zavallılar Fenerbahçe'yi UEFA'ya şikayet ettiler, Şampiyonlar Liginden attırdılar ama küme düşüremiyorlar. Aksine hepsinin bir aman abi sakın ha ligden çekilme diye yalvarmadıkları kaldı.. Buna GS ve BJK da dahildir. Fenerbahçenin olmadığı bir ligde, kendine büyük diyenlerin de hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur.
hanı yüzde bir bile şike iddası olsa dahi küme düşer diyorlardı o zaman feneri düşürmeleri gerekiyor madem şampiyonlar ligine gidemiyor düşmesi gerekiyor aynı şey trabzon içinde geçerli onlardada şike veya teşfik iddaları var ise onlarıda şampiyonlar ligine almamaları gerekiyor.bu nasıl bir mantık aklım almıyor.
ben fb li olarak hak neyse o olsun birine farklı başka takıma farklı olmasın eyer yüzde bir ihtimal de düşüreceksen adı geçen tüm takımlara uygulada görelim o zaman türk futbolu ayağa kalkar.ben canı gönülden fb nin bank asyaya düşmesini istiyorum. bu sezon inşallah süper ligte oynamazlar
ustalar eger fenerbahce bank asya ligine düşerse
epey ordan cıkamazda öyle degilmi
herkes yorum yaparken SEVİYELİ OLSUN aksi halde ceza alırsınız!!!
FB doğru karar aldı.
Bankasyaya düşürün bizi diyor ve en doğrusu bu...
TFF daha ilk sezonunda elini yuzunu çamur etti..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri