slm arkadaşlar ben hotbirdi asraya çevirmeye çalıştımama bi türlü olmuyor ne yapmam lazım yardım edin manisadan astra çekmiyormu
slm arkadaşlar ben hotbirdi asraya çevirmeye çalıştımama bi türlü olmuyor ne yapmam lazım yardım edin manisadan astra çekmiyormu
bu frenkansları gir yüzde yüz bulursun sınyaller yuzde yuzdur.....10920.h...11597.v.....11686.v....1 1670.h... astra 1rkfox_407 Nickli Üyeden Alıntı
valla üstad bende bulamadım hemide sizin bu frenkanslarla :49: çanak 90lık ofset oraertex74 Nickli Üyeden Alıntı
lnb medikom 4db :45:
hotbirt uydusunun hafif solunda bende hotbirt çanağıma ayar yaparken buldum.güzel bir uydu.animal planet´discovery'hallmark şifresiz şu an..
bende bulamadım ama yarın tekrar uğracam inşallah kanallar şifreli olmaz
VALLA BEN BULDUM SAAT GİBİ:45:mehmet Nickli Üyeden Alıntı
nasıl saat gibi bulduğunu yazarsan memnun olurum ustam valla ben siirttten 90 lık ora ofset çanağıylan bulamadım :49: yukardaki frenkanslrı astraya ekliyorum ve ara babam ara nafile bulunmuyorMEHMET_35 Nickli Üyeden Alıntı
halbuki iyi uydu yakalarım :28:
mehmet nasıl uyducusun abi sen ya abi çabuk bul uyduyu sonra astrA için çanak taktırcaklar bana gelir söyleyeyim
evelellah uyducuyuz yarım saatte çift çanağı montajlarız ayarlarız ve kumanda teslim ederiz ama :49: :46:Özgür1984 Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri