REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: astra yı bulamıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart astra yı bulamıyorum

slm arkadaşlar ben hotbirdi asraya çevirmeye çalıştımama bi türlü olmuyor ne yapmam lazım yardım edin manisadan astra çekmiyormu

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fox_407 Nickli Üyeden Alıntı
    slm arkadaşlar ben hotbirdi asraya çevirmeye çalıştımama bi türlü olmuyor ne yapmam lazım yardım edin manisadan astra çekmiyormu
    bu frenkansları gir yüzde yüz bulursun sınyaller yuzde yuzdur.....10920.h...11597.v.....11686.v....1 1670.h... astra 1rk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ertex74 Nickli Üyeden Alıntı
    bu frenkansları gir yüzde yüz bulursun sınyaller yuzde yuzdur.....10920.h.22000..11597.v.22000....11686.v.22000...1 1670.h..22000. astra 1rk
    valla üstad bende bulamadım hemide sizin bu frenkanslarla :49: çanak 90lık ofset ora
    lnb medikom 4db :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hotbirt uydusunun hafif solunda bende hotbirt çanağıma ayar yaparken buldum.güzel bir uydu.animal planet´discovery'hallmark şifresiz şu an..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende bulamadım ama yarın tekrar uğracam inşallah kanallar şifreli olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı
    valla üstad bende bulamadım hemide sizin bu frenkanslarla :49: çanak 90lık ofset ora
    lnb medikom 4db :45:
    VALLA BEN BULDUM SAAT GİBİ:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MEHMET_35 Nickli Üyeden Alıntı
    VALLA BEN BULDUM SAAT GİBİ:45:
    nasıl saat gibi bulduğunu yazarsan memnun olurum ustam valla ben siirttten 90 lık ora ofset çanağıylan bulamadım :49: yukardaki frenkanslrı astraya ekliyorum ve ara babam ara nafile bulunmuyor halbuki iyi uydu yakalarım :28:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mehmet nasıl uyducusun abi sen ya abi çabuk bul uyduyu sonra astrA için çanak taktırcaklar bana gelir söyleyeyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür1984 Nickli Üyeden Alıntı
    mehmet nasıl uyducusun abi sen ya abi çabuk bul uyduyu sonra astrA için çanak taktırcaklar bana gelir söyleyeyim
    evelellah uyducuyuz yarım saatte çift çanağı montajlarız ayarlarız ve kumanda teslim ederiz ama :49: :46:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri