Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
61 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ınverto 120 cm görünmez çanak stab hh 120 ınverto black ultra lnb

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sancaktar78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şu an için 70 doğu 22 batı arası çalışıyor sistem.
    azıcık zaman alıyor uydu geçişlerinde.ama değdi doğrusu
    iyi geceler dostlar
    Sancaktar ustam hayırlı olsun. neden 70E-20W arası?33 dereceyi sıfır noktası kabul edersek 33+75=108E doğuya kadar ve 33-75=42W batıya kadar kapsama alanına giren uyduları alabilirsin. Resimdeki kablolar çok dağınık görünüyor RG 6 U6 galiba ama koruyucu spiral boru içine alırsan hem derli toplu olur hemde soğuk sıcak etki etmez enaz 5 yıl götürür...

Ayrıca bazı uydulardan frekans ve sinyal seviyeleri için resimli ekran değerleri verirsen çok şık olur...:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gungor1976 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sancaktar ustam hayırlı olsun. neden 70E-20W arası?33 dereceyi sıfır noktası kabul edersek 33+75=108E doğuya kadar ve 33-75=42W batıya kadar kapsama alanına giren uyduları alabilirsin. Resimdeki kablolar çok dağınık görünüyor RG 6 U6 galiba ama koruyucu spiral boru içine alırsan hem derli toplu olur hemde soğuk sıcak etki etmez enaz 5 yıl götürür...

Ayrıca bazı uydulardan frekans ve sinyal seviyeleri için resimli ekran değerleri verirsen çok şık olur...:45:

güngör usta hispaya gelmek üzereyken disecq motor geri dönüyor.sanki step motorlarda içerde swichler olurdu ya. ona değiyorda geri geliyormuş gibi.
    doğuya daha dönmedim.bakarım mutlaka.
    resimler geliyor....

dağınık kabloları spiral içine almak için volkan kardeşim bi şeyler ayarlayacak..onu bekliyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sancaktar78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    güngör usta hispaya gelmek üzereyken disecq motor geri dönüyor.sanki step motorlarda içerde swichler olurdu ya. ona değiyorda geri geliyormuş gibi.
    doğuya daha dönmedim.bakarım mutlaka.
    resimler geliyor....

dağınık kabloları spiral içine almak için volkan kardeşim bi şeyler ayarlayacak..onu bekliyorum..
    Kardeş gerçi yazmışsın ama 0 noktası yani tam güney Eutelsat 33A 33.0°E yemi ayarladın? (((Elevation: 42.4°
    Azimuth (true): 179.5°
    Azimuth (magn.): 174.1°
    LNB Skew [?]: -0.4° )))
    Sanki batı sonlama switchi devreye giriyor gibi anlatmışsın...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gungor1976 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kardeş gerçi yazmışsın ama 0 noktası yani tam güney Eutelsat 33A 33.0°E yemi ayarladın? (((Elevation: 42.4°
    Azimuth (true): 179.5°
    Azimuth (magn.): 174.1°
    LNB Skew [?]: -0.4° )))
    Sanki batı sonlama switchi devreye giriyor gibi anlatmışsın...
    evet aynen öyle mantıken böyle olmaması lazım. Durum bendede aynı. Direk 90 derece çanak 0 noktası ayarı tam. bakalım bu cumartesi bişiler denicem olmazsa motorun için açıp Batı limitini 5 derece açıcam.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet aynen öyle mantıken böyle olmaması lazım. Durum bendede aynı. Direk 90 derece çanak 0 noktası ayarı tam. bakalım bu cumartesi bişiler denicem olmazsa motorun için açıp Batı limitini 5 derece açıcam.
    Peki Atlanta Hd box menüsünde yer alan DİSEQC konumlayıcı bilgilerini Karabük için düzenledinizmi?Ekran görüntüsünü ek olarak koyuyorum.Sorunun mekaniksel limitle alakalı olduğunu düşünmüyorum o yüzden kesinlikle motoru açmanızı tavsiye etmem...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Peki Atlanta Hd box menüsünde yer alan DİSEQC konumlayıcı bilgilerini Karabük için düzenledinizmi?Ekran görüntüsünü ek olarak koyuyorum.Sorunun mekaniksel limitle alakalı olduğunu düşünmüyorum o yüzden kesinlikle motoru açmanızı tavsiye etmem...

Evet tabiki ..

disecqmotor modunda sınır açık yada kapalı olması usals moduna geçince etkili olabilirmi.bence olmamalı.
    step motorlarda önce doğu batı limiti ayarlanırda..sonrada o ayarlanan aralık içinde uydu pozları ayarlanır.çarpma olmasın diye..
    ilk başta böyle bir şey söz konusu oluyormu sizce..
    benimde aynen volkanın disecq motoru gibi davranıyor ..
    selamlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri