evet 33 e ayarladım
Teşekkur: 0
evet 33 e ayarladım
evet aynen öyle mantıken böyle olmaması lazım. Durum bendede aynı. Direk 90 derece çanak 0 noktası ayarı tam. bakalım bu cumartesi bişiler denicem olmazsa motorun için açıp Batı limitini 5 derece açıcam.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Peki Atlanta Hd box menüsünde yer alan DİSEQC konumlayıcı bilgilerini Karabük için düzenledinizmi?Ekran görüntüsünü ek olarak koyuyorum.Sorunun mekaniksel limitle alakalı olduğunu düşünmüyorum o yüzden kesinlikle motoru açmanızı tavsiye etmem...
usals olsun yada olmasın motor üzerindeki 65 dereceye geldiğinde otomatikman 0 noktasına geri dönüyor.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Öncelikle Receiverın USUALS modunda çalışmanızı öneririm.Ayrıca iki motor kurulumunda da aynı sıkıntı varsa muhtemelen gözden kaçan bir ayrıntı var.:49:
Güngör hocam Motorun standartında motor batı yada doğuda kendi üzerindeki derecesinde 65 geliyor son limit gibi algılayıp 0 noktasına geri dönüyor. Başka bir arkadaşada sordum oda 65 ten ileriye gitmediğini söyledi. Bu dediğim 65 motorun üzerinde yazan bunu belirteyim. Tabi sizde bu motor varsa motorun üzerindeki derecede en son kaça gittiğine bakıp bize söylerseniz hatayı bulma konusunda bir çözüm üretebiliriz.
Evet tabiki ..
disecqmotor modunda sınır açık yada kapalı olması usals moduna geçince etkili olabilirmi.bence olmamalı.
step motorlarda önce doğu batı limiti ayarlanırda..sonrada o ayarlanan aralık içinde uydu pozları ayarlanır.çarpma olmasın diye..
ilk başta böyle bir şey söz konusu oluyormu sizce..
benimde aynen volkanın disecq motoru gibi davranıyor ..
selamlar
piston kollu sisteme veda bi aksilik olmazsa yarın akşam stab hh 120 ////
75 e 30w bütün uydular tamamdır....:45:
hay maşallah.
ben 75 - ila 18 batı filan ancak aldım
30 batıyı nasıl aldın seremir.
motor dönüyormu o kadar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri