yada bizim bilmediğimiz bir inceliğimi var ...............![]()
Teşekkur: 0
yada bizim bilmediğimiz bir inceliğimi var ...............![]()
Hocam inceliği 0 noktası bursa için 28 derecele ile 29 derece arasında değişiyor. hadi diyelimki 30 oldu arada 60 derecelik fark var. motor 62 derece dönüyor ve hispasat alıyor. Malesefki bizde 33 derece ve ne hikmetse almıyor aslında bana göre alması gerekiyor. Ama bu sıcaktada ince ince çatıda uğraşılmıyor.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
volkan abim ve sancaktar abim dün akşam epey uğraşlarımızın ardından 75e 30 w arasındaki uyduları oturtmayı başardık arkadaşla birlikte malum bu motoru yanlız kumak zor ben 30 w yi almaz dedim ama tv cobo paketinde %69 sinyal aldık ben 150 likle parabolle piston kolluyla almıyordum en kısa zamanda o fotolarıda sizinle paylaşacağım abim:45:
merhaba
hafta sonu karabük safranboluda müthiş bir fırtına oldu.saatte 80-90 km belkide 100 km rüzgar var deniliyordu.minareler yıkıldı..bende safranbolunun tam yüksek bir noktasındayım.bu fırtınada inverto anten uçarmı diye korkmadım diyemem.ama şükür pazartesi çıktım baktım antene..şükür hiç bi sıkıntı yok.artık buna dayandıysa çekinmiyorum.ama komşuların ifadesine göre anten çok sallanmış.ben görmedim tabi.
ancak mekanik bir dönme olmamış sadece yörüngesinde dönmüş.
fırtınalar artınca anten sahipleri tedirginlik duyuyor benim gibi
Sİstem super
Bende stab hh 120 dİsec motor aldim
Çanak olarak kullanmis oldugunuz delikli canagi tavsiye edermisiniz?
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri