internet adresi yazan kısma cihazın aldıgı ip adresini yazdıgm halde hata sayfası veriyor sorun ne olabilir acaba
internet adresi yazan kısma cihazın aldıgı ip adresini yazdıgm halde hata sayfası veriyor sorun ne olabilir acaba
ilginçtir pc nin ip adresini giriyorum ondada hata sayfası veriyor
ıp:8080 gırmen lazım
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
cihazın aldıgı ip in son hanesine mi yazmalıyım biraz acarmısınız bu cihaza yabancıyım da
yokmu bu sorunu cözüverecek kimse kalı kalıverdim böyle
Alm arkadaslar yeni medialink Black Partner aldim.bu Server ayarlari ile yardimci Plan arkadaslar varmi acaba.
Selamlar
bu gibi durumlarda yapacağınız şeyler öncelikle eski bp yazılımı indirip kurun 2.9 yazılımı olabilir sonra fabrika ayarını dönün daha sonra son version yazılımı atın fabrika ayarlarına dönün uydu kurulumlarını yapın cihazın ip adresini kontrol edin ağ yapılandırma menüsünden ip adresiniz ne ise internet explorer açın ip adresi ne ise onu yazın örnek 192.198.1.51:8080 server kurulumunu yapabilirsiniz hala sorun devam ediyorsa b planın uygulayın bu adresten Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. kurtarma yazılımını kurun cihazınıza uygun olanı indirin ornek cihazınız 1 ci yada 2ci ise ona uygun yazılımı alın arkadaslar kolay gelsin![]()
arkadaşlar bende de medialinkblack parter var 1 sene önce modemde cihaza inetnet kablosu bağlayara bütün yabancı kanalları falan izliodum şimdi paramı ne ödemek gerekiyomuş galiba ondan sonra açılmdaı kanalllar cihazı düzeltmeye getirdim tamiriciye oda bütün herşeyi silmiiş sadece türksat var napabilirim
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri