Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: UEFA’dan Trabzonspor’a aðýr ceza

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart UEFA’dan Trabzonspor’a aðýr ceza

UEFA Disiplin Kurulu, Trabzonspor Teknik Direktörü Þenol Güneþ’e 2, futbolcu Burak Yýlmaz’a ise 3 maç ceza verdi.

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapýlan açýklamada, Avrupa Ligi play-off eleme maçýnda Athletic Bilbao ile yapýlan maç anýmsatýlarak, ‘Buna göre Güneþ’e 2, Burak’a 3 maç ceza verildi. Ayrýca kulübümüze de Athletic Bilbao maçýnda 5 oyuncumuzun sarý kart görmesi nedeniyle kurallar gereði 5 bin 250 Euro para cezasý kesildi’ denildi.
    Söz konusu maçýn ilk dakikalarýnda kýrmýzý kart görerek oyun dýþý kalan Burak Yýlmaz, verilen cezaya göre takýmýn Þampiyonlar Ligi’nde karþýlaþýlacaðý Inter, Lille ve CSKA Moskova maçlarýnda forma giyemeyecek.
    Teknik direktör Þenol Güneþ ise Inter ve Lille maçlarýnda futbolcularýnýn baþýnda yer alamayacak.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bizim kiler af eder ama uaf afetmez halbuki yýllardýr ayný hata yapýyoruz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

büyük ödülü aldý daha ne bekliyorki ..yakýnda federasyonla beraber þampiyonluk kupasýnýda takdim ederler..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý headend Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    büyük ödülü aldý daha ne bekliyorki ..yakýnda federasyonla beraber þampiyonluk kupasýnýda takdim ederler..
    aynen size katiliyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri