tek çanakla hem data uydusunu hemde hotbird kaallarını izleyebilirsiniz.y6 çözücüler gibi,sinyal sorunu yoktur...
tek çanakla hem data uydusunu hemde hotbird kaallarını izleyebilirsiniz.y6 çözücüler gibi,sinyal sorunu yoktur...
hocam gönderdim selamlar
msn den yazdım ama cevap gelmedi next 2000 super plus cihaz ve xbox cihaz için ne gerekli bu senin yazmış olduğu paylaşımları alabilmem için bi açıklama yazarsan sevinirim.
1.mesajda herşey yazıyor.3 kez yazdım x-box olur diye.demekki mesajları okuyamadınız...
ustat uyduan paylaşımlı önereceğiniz hd bir cihaz varmı
mokur33 kardeş ben x box için ne yapmam lazım olduğunu sordum mesajları takip ettim ama xbox için ne yapmama lazım ki bu paylaşımları seyredebileyim diye sordum yani 53 dereceye anteni çevirmek yetiyormu yoksa herhangi bir yazılım felan atmam lazımmı diye sormuştum özür dileyerek senden ilgin için de teşekkür ediyorum
Selam mokur33,uydu paylaşımında kullanılan yazılımlar Baff ve redline cihazlarınki aynıydı.Gerçi boardları farklı ama iki cihaza da uyarlanmış gibi.Eğer elinizdeki yazılımı Redline CS-100X veya 104X te deneme olanağınız varsa ve olumlu olursa isteklisi de çok olacaktır.Sevgiler,saygılar!..
redline ve diğer cihazlara uyarlanmaz.redline ayrı bir şirkettir ve boradları faklı üretilmiştir.1.mesajdaki cihazların boardları aynı olduğu için yazılımlar uymaktadır.bu yazılımlarda garanti yer olmazsa sıkıntılar kesilmeler ve kapanmalar çok olur.bende emin ve kesin olmasam size hiçbir şekilde garanti veremem.olay bundan ibarettir...
1. msj daki bütün kanallar açılıyomu bide bunun maliyeti nedir senin msn ekli ama suan kapalı sanırsam senin msn ustam
ya elimde yumatu twin yok olsaydı twin tünerin kaç mb yazılım uyduğunu size söylerdim sanırım tam bilmiyorum ama herhal de frebox aparatın yazılımımı yoksa diğer aparatlarmı yada flaşı sök dosya yükle takmı ben olsaydım sölerdim
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri