REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: setting hazırlama

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart setting hazırlama

hazır settingleri bize sunan arkadaşlara teşekkürler..setting hazırlamak çok zor olsa gerek pek de güncellenmiyor..setting hazırlama konusunda yardımlarınızı bekliyorum..cihazdan setting alıp düzenlemek anlamında değil..bu işin en kolay yolu nedir..anlatırsanız seviniriz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı demir47 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hazır settingleri bize sunan arkadaşlara teşekkürler..setting hazırlamak çok zor olsa gerek pek de güncellenmiyor..setting hazırlama konusunda yardımlarınızı bekliyorum..cihazdan setting alıp düzenlemek anlamında değil..bu işin en kolay yolu nedir..anlatırsanız seviniriz..
    Valla bu işin iki yolu var ya cihaz üzerinde değişiklikleri yapıp alacaksınız yada dreamboz edit programını üzerinden yapacaksınız başkada yolu yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Valla bu işin iki yolu var ya cihaz üzerinde değişiklikleri yapıp alacaksınız yada dreamboz edit programını üzerinden yapacaksınız başkada yolu yok
    çok teşekkür ederim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok mu böyle resimli veya videolu anlatım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri