Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Yardım !!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yardım !!

Arkadaşlar ben şu anda Mersindeyim(haziran ayında geldim ve adsl bağlattırdım) ve 3 gb limitli internetim var.Normalde Ankarada okuduğum için orda da 3 gb limitli internet var Ankaradakini kapattırmadım açık durumda.Adsl modemim Mersindekine bağlı.Ben Ankarada kullanmış olduğum kullanıcı adı ve parolasıyla ilk günlerde bağlantı yapıyodum fakat geçen gün denedim olmadı beni telekomun kullanıcı bilgilerine yönlendirdi.Bunun nedeni sizce ne olabilir?sonuçta benim kendi kullanıcı adım ve parolam illegal olan bir şey yok.Ben şöyle düşündüm Ankarada hızlar 1mb oldu fakat Mersinde henüz 512 bundan dolayı olmamış olabilir dedim.Yardımlarınızı bekliyorum.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı portdan giriş yapmadığın için güvenlik nedeni ile telekom izin vermiyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saol dostum kısacası bağlanamıycam ümidi kesiyim ama ilginç olan ilk zamanlar bağlanıyodu.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkez birbirinin şifresini çalıp kota yemeye başlayınca telekom uyandı nihayet..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Nakkus Nickli Üyeden Alıntı
    herkez birbirinin şifresini çalıp kota yemeye başlayınca telekom uyandı nihayet..
    Sizin kotayıda başkaları yiyor olmasın...???

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
    Sizin kotayıda başkaları yiyor olmasın...???
    yiyiyorsada aynı portdan olan komşular yiyordur bir çıkıp sorayım bakayım yiyen varmı kotamı :00000004:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri