Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon
54 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: TRT1 HD ve TRT HD Yeni Frekansı(11041 V 8400 3/4 DVB-S2/8PSK)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın müslüm-baba özür dilerim görme problemim varda ama bundan sonra daha dikkatli olurum mesaj tekrarı olayına gelince günlük olarak konumu aktifleştirip herkesin görmesini sağlamaya çalışıyorum ama foruma pek uğrayan yok galiba
    uydu3405 bu şekilde mesaj yazmanız kurallara aykırıdır.Gereksiz mesajlar silindi.

Forumda kimseye zorla mesaj yazdıramayız isteyen yorum yapar isteyen yapmaz!

Diğer bir konuda foruma pek uğrayan olmadığını düşünmüşsünüz ama yanılıyorsunuz

Bakın bu gün foruma girenlerin sayısı üye ve misafir olarak ne kadarmış...

Bugun Gelen Hit: 57.272

umarım açıklayıcı olmuştur.Kolay gelsin....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu arada düşüncelerinize gelince bende sizinle aynı düşünceleri paylaşıyorum.Umarım bir gün olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gündemde olmayan şeyler üzerinde konuşmak,geyik muhabbetinden öteye gitmez..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın dıgıx21 rumuzlu üye dediniz ki (gündemde olmayan şeyler üzerinde konuşmak geyik muhabbeti)
    bende diyorum ki bizler konuşarak bu konuyu gündeme getiririz.Siz galiba kanal açıklama yapıcak şu zamanda yayın yapacağım diye o zaman konuşacaksınız ama bizler toplum olarak baskı kurarsak gündem oluşturmuş oluruz lütfen pasifliğimizden kurtulalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç tartışmasız türkiyenin hatırı sayılır ilk kanalı tabiki hd olmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TRT 1 HD yi en kısa zamanda ekranlarda görmek istiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bütün kanallar şifresiz olarak en az 1 kanallarını HD yayınlamalılar. Diğer kanallarında da 16:9 formatında yayın yapmaları gerekir. Zamanı geldi de geçiyor bile. 3 D yayınlara başladılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

trt 1 kanalının artık HD olarak yayın yapmasını bekliyoruz türk toplumu olarak

9. 11-01-2012, 22:32

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TRT 1 HD olmalı artık çok geç kalındı gibi me geliyor sizlerin düşünceleri nelere bu konuda acaba ?

Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri