REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Hangi Mini Uydu Alıcısısını Alayım. ( Botech - Kawai )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Hangi Mini Uydu Alıcısısını Alayım. ( Botech - Kawai )

Arkadaşlar merhaba.
    Benim tüplü televizyonum için uygun fiyatta BİSS yazılımının yüklü olduğu minik bir uydu cihazı arıyorum.
    Kawai marka cihazda bu özellik varken Botech'te BİSS değilde Emu Yazılımı vardır diyorlar.Emu yazılım ne oluyor?
    Ben özellikle Ntvspor-Trt3-Tv8-Star tv'de ki futbol maçlarını izlemek için mini bir cihaz istiyorum.
    1-Kawai Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. mini uydu alıcısı gördüm .Fiyatı 60 TL.
    2-Botech Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Burada ise Emu yazılım vardır yazılyor. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Her tarafta 110-120 civarı ama ben geçen gün Carrefour Sa Cevizli Teknosa'da 60 TL'ye yanlış görmediysem

Bu 2 cihazdan hangisini almamı tavsiye edersiniz.Veya uygun fiyatta başka marka veya model tavsiyeside olur.
    Konu maholin79 tarafından (04-09-2011 Saat 11:24 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Lütfen bir cevap

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uygun fiyat arıyorsan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bu uygun Nextin aynı özellikteki alıcıları 109 tl kararını sen ver kısacası minix cihazlar 50 tl ile 150 tl arası değişiyor fiyatları hd olmayanlar arasından seç beğen al bana bu uygun gibi geldi gene de bi sor soruştur...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Uygun fiyat arıyorsan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bu uygun Nextin aynı özellikteki alıcıları 109 tl kararını sen ver kısacası minix cihazlar 50 tl ile 150 tl arası değişiyor fiyatları hd olmayanlar arasından seç beğen al bana bu uygun gibi geldi gene de bi sor soruştur...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Teşekkürler dostum... Yani pek fark yok mu diyorsun bu tür uydu alıcıları arasında.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence baff mını hd sınden al derım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nextin yeni minix hd'si çok iddialı. Parana bakar ama alacağın cihaz hd olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim televizyon 70 ekran tüplü olduğu için HD uydu alıcı almamın bir mantığı olur mu?

Ben ekenomik olsun,Ntvspor+Trt3+Tv8 filan maçları izleyeyim.
    Birde Emu yazılımı derken Biss yazılımını mı kastedmiş oluyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üstadım al bir yumatu IQ plus bak k£yfine sorunsuz tüm BISS kanalları izlersin yazılım desteği sürekli var kanal tarama acaip hızlı kullanımı çok basit daha fazla düşünmene gerek yok...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı chrisdb Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üstadım al bir yumatu IQ plus bak k£yfine sorunsuz tüm BISS kanalları izlersin yazılım desteği sürekli var kanal tarama acaip hızlı kullanımı çok basit daha fazla düşünmene gerek yok...

Dostum sağolda ben mini uydu alıcısı istiyorum.Hem fiyatı uygun hemde Biss özelliği olan.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Next tavsiy ederim

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri