Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Hangi Mini Uydu Alýcýsýsýný Alayým. ( Botech - Kawai )

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Hangi Mini Uydu Alýcýsýsýný Alayým. ( Botech - Kawai )

Arkadaþlar merhaba.
    Benim tüplü televizyonum için uygun fiyatta BÝSS yazýlýmýnýn yüklü olduðu minik bir uydu cihazý arýyorum.
    Kawai marka cihazda bu özellik varken Botech'te BÝSS deðilde Emu Yazýlýmý vardýr diyorlar.Emu yazýlým ne oluyor?
    Ben özellikle Ntvspor-Trt3-Tv8-Star tv'de ki futbol maçlarýný izlemek için mini bir cihaz istiyorum.
    1-Kawai Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. mini uydu alýcýsý gördüm .Fiyatý 60 TL.
    2-Botech Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Burada ise Emu yazýlým vardýr yazýlyor. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Her tarafta 110-120 civarý ama ben geçen gün Carrefour Sa Cevizli Teknosa'da 60 TL'ye yanlýþ görmediysem

Bu 2 cihazdan hangisini almamý tavsiye edersiniz.Veya uygun fiyatta baþka marka veya model tavsiyeside olur.
    Konu maholin79 tarafýndan (04-09-2011 Saat 12:24 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Lütfen bir cevap

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Uygun fiyat arýyorsan Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

bu uygun Nextin ayný özellikteki alýcýlarý 109 tl kararýný sen ver kýsacasý minix cihazlar 50 tl ile 150 tl arasý deðiþiyor fiyatlarý hd olmayanlar arasýndan seç beðen al bana bu uygun gibi geldi gene de bi sor soruþtur...

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ÞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Uygun fiyat arýyorsan Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

bu uygun Nextin ayný özellikteki alýcýlarý 109 tl kararýný sen ver kýsacasý minix cihazlar 50 tl ile 150 tl arasý deðiþiyor fiyatlarý hd olmayanlar arasýndan seç beðen al bana bu uygun gibi geldi gene de bi sor soruþtur...

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Teþekkürler dostum... Yani pek fark yok mu diyorsun bu tür uydu alýcýlarý arasýnda.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence baff mýný hd sýnden al derým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Nextin yeni minix hd'si çok iddialý. Parana bakar ama alacaðýn cihaz hd olsun.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Benim televizyon 70 ekran tüplü olduðu için HD uydu alýcý almamýn bir mantýðý olur mu?

Ben ekenomik olsun,Ntvspor+Trt3+Tv8 filan maçlarý izleyeyim.
    Birde Emu yazýlýmý derken Biss yazýlýmýný mý kastedmiþ oluyor?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

üstadým al bir yumatu IQ plus bak k£yfine sorunsuz tüm BISS kanallarý izlersin yazýlým desteði sürekli var kanal tarama acaip hýzlý kullanýmý çok basit daha fazla düþünmene gerek yok...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý chrisdb Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    üstadým al bir yumatu IQ plus bak k£yfine sorunsuz tüm BISS kanallarý izlersin yazýlým desteði sürekli var kanal tarama acaip hýzlý kullanýmý çok basit daha fazla düþünmene gerek yok...

Dostum saðolda ben mini uydu alýcýsý istiyorum.Hem fiyatý uygun hemde Biss özelliði olan.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Next tavsiy ederim

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri