REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: CCcam kullanan herkes baksın önemlidir !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 CCcam kullanan herkes baksın önemlidir !!!

CCcam kullanan herkes baksın önemlidir !!!

CCcam Güncelleyici (channelinfo,providers,prio,constant.cw,AutoRoll.K éy,SoftCam.***)

Site site forum forum gezip dosya aramanıza gerek yoktur....
    Cihazınıza direk iner sorunsuzca,en güncel dosyalari kullanırsınız...
    Cihazınıza En güncel Softcam dosyası gelecek ve şifreli kanallarin acılabılenlerınıde acıcak yanı
    cihazınızda ınternet olmasa bıle o anda sıfresı acılabılen bır yayını emu yardımı ıle izleyebıleceksınız
    Program tamamen ücretsiz
    cihaza nasıl kurulacaği nasıl kullanılacaği ekteki dosyada vardir
    soru ve sorunlari olanlar email gönderebilirler
    ekteki dosyayi çok iyi okuyun başka cihazlara ait dosyalari kendi cihazınıza yükleme yapmayınız
    SOFT*** FILE : /var/***s/SoftCam.***
    AUTOROLL FILE : /var/***s/AutoRoll.***
    STATIC CW FILE : /var/***s/constant.cw
    CAID PRIO FILE : /var/etc/CCcam.prio
    PROVIDERINFO FILE : /var/etc/CCcam.providers
    CHANNELINFO FILE : /var/etc/CCcam.channelinfo
    CONFIGURATION FILE : /var/etc/CCcam.cfg -->> configuration file ( example file)

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Dosya içinde gerekli açıklamalar ve resimler vardır

Konu Volkan tarafından (05-03-2011 Saat 12:04 ) değiştirilmiştir. Sebep: Burda destek vereceksenız bu tür şöle yaparım böle yaparım bu benım mantığı ile mesaj yazmayın.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam emeğine sağlık teşekkür ederim bişey sormak istiyorum bende 500s var onda \usr klasörü yok var ın içine mi atmam gerek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

Alıntı 12eylul10 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam emeğine sağlık teşekkür ederim bişey sormak istiyorum bende 500s var onda \usr klasörü yok var ın içine mi atmam gerek
    Dosya içinde gerekli tüm acıklamalar ve resımler vardır ınceleyınız

ch mod 755 olacak:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir sorum olacaktı dm500 HD'ye sahibim yeniyim yani .dreambox içine 755'le usr/script in içine attım fakat bunu nası kurucam dreambox'tan beceremedim bi yardım etseniz blue panelde öyle bir yer cıkmıyo bende .(enigma2 kurulu)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

resimli olarak anlatılsa daha iyi olurdu tam olarak anlayamadık dm bilgisi olmayan için tam olarak anlaşılır deyil buyüzden atamadık yinede emeyi saygı
    Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kild Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bir sorum olacaktı dm500 HD'ye sahibim yeniyim yani .dreambox içine 755'le usr/script in içine attım fakat bunu nası kurucam dreambox'tan beceremedim bi yardım etseniz blue panelde öyle bir yer cıkmıyo bende .(enigma2 kurulu)
    Selam isterseniz birlikte bakalım indirdiğiniz dosyanın ıcınde acıklama vardı oradakı talımatları okudunuz mu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Thumb

Alıntı süleyman09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    resimli olarak anlatılsa daha iyi olurdu tam olarak anlayamadık dm bilgisi olmayan için tam olarak anlaşılır deyil buyüzden atamadık yinede emeyi saygı
    cihazınız nedir

resim zaten dosya içinde var :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki arkadaşım bi müddet sonra gidcek mi yoksa devamlı destek vercekmisniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Thumb

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki arkadaşım bi müddet sonra gidcek mi yoksa devamlı destek vercekmisniz..
    Sevgili özgür

ölüm bizi ayırmazsa bizi sizden

aranızda olacak plugins

sadece Türkçe değil 30 un üzerinde dil ile çalışmaktadır...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başarılarınızın ve çalışmalarınızın devamını dilerim..

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri