emir Preldziç, Sloven basýnýna konuþtu: Türkler beni zorladý. Ben esasýnda oynamak istemiyordum
Emir Preldziç'ten þok açýklama
12 Dev Adam'ýn Bosna-Hersek ve Slovenya pasaportlarýna da sahip oyuncusu Emir Preldziç, Sloven basýnýna ilginç açýklamalar yaptý. Preldziç, Türkiye Milli Takýmý'nda Türk pasaportunu kaybetmemek için oynadýðýný söyledi.
Eurosport Türkiye'nin haberine göre mir Preldziç, Sloven basýnýna konuþtu: Türkler beni zorladý. Ben esasýnda oynamak istemiyordum
Emir Preldziç'ten þok açýklama
ÝSTANBUL - 12 Dev Adam'ýn Bosna-Hersek ve Slovenya pasaportlarýna da sahip oyuncusu Emir Preldziç, Sloven basýnýna ilginç açýklamalar yaptý. Preldziç, Türkiye Milli Takýmý'nda Türk pasaportunu kaybetmemek için oynadýðýný söyledi.
Eurosport Türkiye'nin haberine göre Preldziç, Neden genç milli seviyesinde forma giydiði Slovenya'yý deðil de Türkiye'yi tercih ettiði sorusuna, "Neden Slovenya için oynamadýðýmý biliyorsunuz. Türkler beni kendi milli takýmlarýnda oynamaya zorladý. Fenerbahçe'de Türk pasaportuyla oynayabilmem için milli takýmda oynamam gerekti. Aslýnda ben herhangi bir milli takýmda oynamak istemiyordum." cevabýný verdi.
"Takýmýn beni bu kadar iyi karþýlayacaðýný tahmin etmiyordum. Burada çok oyuncu tanýyordum, bu uyum saðlamamý kolaylaþtýrdý. Senelerdir onlarla oynuyor gibiyim." diyen genç oyuncu milli takýmýn hedefinin bir sýr olmadýðýný, ilk beþ ve Olimpiyat vizesi istediklerini, 12 Dev Adam'ýn çeyrek finale çýkacaðýna da inandýðýný sözlerine ekledi.
, Neden genç milli seviyesinde forma giydiði Slovenya'yý deðil de Türkiye'yi tercih ettiði sorusuna, "Neden Slovenya için oynamadýðýmý biliyorsunuz. Türkler beni kendi milli takýmlarýnda oynamaya zorladý. Fenerbahçe'de Türk pasaportuyla oynayabilmem için milli takýmda oynamam gerekti. Aslýnda ben herhangi bir milli takýmda oynamak istemiyordum." cevabýný verdi.
"Takýmýn beni bu kadar iyi karþýlayacaðýný tahmin etmiyordum. Burada çok oyuncu tanýyordum, bu uyum saðlamamý kolaylaþtýrdý. Senelerdir onlarla oynuyor gibiyim." diyen genç oyuncu milli takýmýn hedefinin bir sýr olmadýðýný, ilk beþ ve Olimpiyat vizesi istediklerini, 12 Dev Adam'ýn çeyrek finale çýkacaðýna da inandýðýný sözlerine ekledi.
ister oyna ister oynamamir pirr pinihç Preldziç, nesin arkadaþ bizim çoçuklar senden çok yüzlerce hidayetler,ahmet,mehmetler var efendi

Teþekkur:
Beðeni: 

mir pirr pinihç Preldziç, nesin arkadaþ bizim çoçuklar senden çok yüzlerce hidayetler,ahmet,mehmetler var efendi
Alýntý

Yer imleri