Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: 5 kuruþ

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart 5 kuruþ

iki tavuk markette geziyorlarmış.gıda reyonu önüne geldiklerinde tavuklardan birisi diğer tavuğa bak demiş şurda duran 15 kuruşluk yumurtalar var ya onları ben yumurtladım....diğer tavuk hiç istifini bozmadan üzerinde çift sarılı 20 kuruş yazan yumurtaları göstererek o da bir şey mi bu çift sarılı yumurtaları da ben yumurtladım demiş...diğer tavuk valla demiş ben kocama sordum 5 kuruş için kıçını yırtmaya değmez dedi demiş..............................

hayatla uğraşırken tadını çıkarın 5 kuruşluk nedenler veya sorunlar için sıkılmayın 5 kuruş için değmez..............................

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Guzeldi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý milpilot Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    iki tavuk markette geziyorlarmýþ.gýda reyonu önüne geldiklerinde tavuklardan birisi diðer tavuða bak demiþ þurda duran 15 kuruþluk yumurtalar var ya onlarý ben yumurtladým....diðer tavuk hiç istifini bozmadan üzerinde çift sarýlý 20 kuruþ yazan yumurtalarý göstererek o da bir þey mi bu çift sarýlý yumurtalarý da ben yumurtladým demiþ...diðer tavuk valla demiþ ben kocama sordum 5 kuruþ için kýçýný yýrtmaya deðmez dedi demiþ..............................

hayatla uðraþýrken tadýný çýkarýn 5 kuruþluk nedenler veya sorunlar için sýkýlmayýn 5 kuruþ için deðmez..............................
    Haklýsýnýz...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yokyav taneye vurdunmu 5 kurus 5 kurus ii para )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri