Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Yeni uydu alıcı alıcam dreambox mu almalıym yardım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Yeni uydu alıcı alıcam dreambox mu almalıym yardım.

Merhaba ustadlar ben suanda hd dsmart kullanıyorum geri iade edicem sırf 8 9 hd kanal icin 20 30 tl aylık veriyorum
    dreambox nasıl bilgi verebilirmisiniz daha dün uyduyu kurdurdum turksat hotbird 2canak ama d smartda horbitddeki kanalları acmadı
    cok sinir oldum ondan iade edicem yeni bi hd girişli bi uydu almayı düşünüyorum bunun yıllık ücretli kanalları varmış onlar hangisi
    bilen arkadaşlar yazarsa cok sevinirim.
    350 500 tl lik bi cihaz alabilirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla arkadaşım atlanta hd box kullanıyorum.Mayıs ayından beri hiç sıkıntı yaşamadım.Fiyatı 425 TL civarında 6 aylık paylaşımla 500 TL yi bulur.Ama kafan rahat olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş normal kanallar vardeğilmi hani normal uydu kanalları gibi serverlı kanallar kac tane ben dsmart kullandım sadece pek bilmiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencedee

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dreambox iyidir klon kullanıyorum sorun yok.tabii amg firması üretimi olan 1.kalite yoksa isyan ettirir.o yüzden sağlam yerden almak lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla hocam yok rami nasıl yok ısınma filan derken kafam iyice karıştı. Nerden alabileceğim konusunda iyice düşünüyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

al atlanta bak ***fine mail ile msn adresinizi gönderin her konuda yardımcı olurum
    İmza alanında Kurallara Uymanız Tavsiye edilir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri