REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: İş Bankası Müşterisi olan ben KERİZ mişim

  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart ......................

    ...................
    Konu dragutcim tarafından (17-09-2011 Saat 17:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: olay hukuki olarak değerlendirilecektir.

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    bankaların hesap işletim parası almaları hoş değil bana göre.....

  3. #3

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    yasal ama ahlaki değil

  4. #4

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Tamamda, bu durumun 2 önemli noktası var.
    birincisi ve en önemlisi, bu durumun, müşteri bankada hesabı açarken bilgilendirilmemesi veya eksik bilgilendirilmesi.
    Diğeride müşterinin dikkatsizliği.

    bende yıllardır iş bankası ile çalışırım. Hesap işletim ücreti denen miktarı ödememek için, hesabınıza 2 adet otomatik fatura ödeme veya, kira ödemesi gibi bir işlem yaptırmanız gerekiyor. Bu yeni olan bir durum değil, ve yıllardır bilinen birşey.

    Benide banka bilgilendirmedi ama ben bilinçli bir müşteri olduğum için özellikle sordum bu durumu. Otomatik fatura ödemeye 5 tane faturam mevcut. Aynı zamandada değil benden işletim ücreti alınması, tam tersi otomatik ödemeden dolayı kredi kartıma 50tl maxipuan bile aldım.

    Ayrıca bir hesabım daha var iş bankasında ve bahsedilen gecelik para kalma durumuna kesinlikle musade etmiyorum. çünkü kira veya otomatik ödeme vermedim bu hesaba. Eğerki 1 gece, bir miktar para kalsa bu hesapta çekileceğini biliyorum.

    Kısacası bilgilendirilmeyen veya bilinçsiz müşteri durumu var bu olayda...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •