Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Ýsrail saldýrýlarýný protesto

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ýsrail saldýrýlarýný protesto

israilin filistin ve lübnan saldýrýlarýný pretoesto etmek amacýyla 30 aðustos günü tüm internet siteleri linklerini kapatma kararý alýyorlar. sitemiz yönetimlerini de islam alemeine destek için bu protestoyu uygulamaya çaðýrýyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

size katılıyorum ve destekliyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý fýratcan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    size katýlýyorum ve destekliyorum
    :45: tüm müslüman kardeþlerede destek vermeye davet ediyorum yaþasýn müslümanlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mutlu Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    israilin filistin ve lübnan saldýrýlarýný pretoesto etmek amacýyla 30 aðustos günü tüm internet siteleri linklerini kapatma kararý alýyorlar. sitemiz yönetimlerini de islam alemeine destek için bu protestoyu uygulamaya çaðýrýyorum.
    Kim almýþ bu kararý acaba? destek verelim hep birlikte...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

protesto etmeye varız:00000002: ama konuyu ynlış yere açmışsınız forumla ilgili öneriler hatalar ve görüşler vs işlenmekte burda neyse
    Konu Mehmet Kaynaklý tarafýndan (06-08-2006 Saat 15:13 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Ödül Avcýsý Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Kim almýþ bu kararý acaba? destek verelim hep birlikte...
    Bencede kapatmasýna kapatýlýmda.Bunun artýlarý ne olacak biz mkapatysak baþkalarý kapatacak mý ? merak ediyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bencede kapatmasýna kapatýlýmda.Bunun artýlarý ne olacak biz mkapatysak baþkalarý kapatacak mý ? merak ediyorum
    hani derlerya susma sustukça sýra sana gelecek bir nebzede olsa sesimizi çýkartalým sessiz olmadýðýmýzý katil israile gösterelim göstrelimki bir adým atmasýnlar o adýmý geri atsýnlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Evet tüm internet siteleri denmiş, bir kere bu imkansız bir şey.
    Kaynak gösterilmeden yazılanlara itibar etmemek lazım..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Ödül Avcýsý Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Evet tüm internet siteleri denmiþ, bir kere bu imkansýz bir þey.
    Kaynak gösterilmeden yazýlanlara itibar etmemek lazým..
    Bencede

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar bu duyarlýlýðýnýza yürekten katýlýyorum ve destekliyorum.
    Ancak, Türkiyedeki insanlar kadar acaba araplarda da bu duyarlýlýk var mý? Hiç sanmýyorum. Dünyada tek erkek lider Venezuella baþkaný ÇAVEZ'miþ. Çýktý Ýsraile "sen orda soy kýrým uyguluyorsun, büyükelçiliðimi kapatýyorum" deyip kapattý. Ve dünde ABD'ye kana ve petrole susamýþ drakula dedi. Bu laflarý söyleyebilen bir Allah'ýn kulu varmý þu dünya yöneticilerinden. Yok. Kimse bana bu adam rol yapýyor demesin. O zaman bende derim ki ABD ve Ýsrailin yaptýðý tüm bu vahþete karþý sizde ayný rolü yapýp bu sözleri söyleyin derim.
    Çanak yalayýcý, aþaðýlýk ve alçak arap yöneticileri bu arada napýyor dersiniz acaba. Haremlerimdeki kadýnlarýyla yüksük oynuyorlar herhalde.
    Yapacaklarý iki þey var tüm zulümleri durdurmak için.
    1- 10-15 gün, bir ay veya bu zulümler duruncaya kadar petrol sevkiyatýný durduracaklar.
    2- Batý bankalarýndaki paralarýný çekecekler.
    Bitti bu kadar. Bak sen bu alçak ABD ve batýda ki çatýrdamaya. Peki bizler hertürlü yardýmý yaparken Ýsrail petrol kuyularý olmadýðýna göre petrolü nerden alýyor dersiniz acaba? Sanýrým Alfa üssü Marstan getiriyordur. Araplar vermediklerine göre deðil mi? Daha önceki günlerde ÝKÖ toplandý. Ne karar aldýlar dersiniz. Sadece kuru bir kýnama. Onu bende yapýyorum üstelik sövüyorumda.
    Uzun lafýn kýsasý bu alçak arap yöneticileri timsahýn gözyaþýný býrakýp adam gibi yaptýrýmlar uygulamalýdýr. 1970' lerde uygulamýþlardý. Tün batý yollarý bomboþ kalmýþtý. Yaþlarý müsait olan arkadaþlarým hatýrlarlar. Gazetelerin verdikleri o benzinsizlikten yollarda kalmýþ araba resimlerini. Dediðim gibi yukarýdaki iki maddeyi uygulasalar valla yer yerinden oynar dünyada. Ýki yüzlü ABD ve batý ülkelerinin anlayacaðý dil bu dildir. Gerisi laf-ý güzaftýr. Yani hikayedir.
    Saygýlar.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri