Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Fenerbahçe 1-1 Manisaspor Maç Sonucu

  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart Fenerbahçe 1-1 Manisaspor Maç Sonucu



    Sadece Türk futbolu değil, dünya futbolu tarihine de geçecek maçta Fenerbahçe tribünlerindeki 40 bin kadın ve çocuk taraftarını üzdü! Sarı lacivertliler, Manisaspor ile evinde 1-1 berabere kaldı. Bu arada maça damgasını vuran bir diğer olay ise uzatma anlarında önce Manisaspor'un ardından Fenerbahçe'nin birer golünün ofsayt gerekçesiyle sayılmamasıydı...

    TFF'nin aldığı yeni kararla seyircisiz oynama cezası yerine maçları sadece kadın ve çocukların izlemesi kuralının getirilmesi ilk kez Fenerbahçe-Manisaspor maçında oynandı. İlk beklentiler 10-15 bin taraftarın maça geleceği yönündeydi. Ancak, son dönemde yaşanan olayların da etkisiyle Fenerbahçeli kadınlar formalarını giydi, çocuklarını yanına aldı ve Saracoğlu'nun yanından e-%'e kadar uzanan inanılmaz bir bilet kuyruğuyla Kadıköy'ü mahşer yerine çevirdi. 40.000'in üzerinde kadın ve çocuk taraftar, Saracoğlu'nun tribünlerini doldurdu ve Fenerbahçe-Manisaspor maçı bu tarihi atmosferde başladı.

    Tribünden küfür duyulmuyor, İstiklal Marşı çok ince bir tonda ama düzenli söyleniyor, maç başladıktan sonra da kaçan her pozisyonda tiz çığlıklar ortalığı kaplıyordu. Ama tribünler kesinlikle çok renkliydi.

    Fenerbahçeli futbolcular istekli oynasa da umduğu hücum üretimini gerçekleştiremedi. Ligin ilk haftasında Trabzonspor'a kötü bir sürpriz yapan Manisaspor ise rakibinin açığını bekleyen bir boksör gibiyde.

    Kadıköy'ün şenlendiği an ise 40. dakikaydı... Caner sol kanattan rakibini geçerek ceza sahası önüne kadar geldi, sağ kanattan içeri giren Dia'ya pasını verdi, Dia topla buluştu, sağ çaprazdan uzak köşeye yerden sert vurdu ve top kaleci İlker'in bakışları arasında ağlarla buluştu: 1-0! Tribünlerden yine o alışık olmadığımız tiz ses yükseldi, ama coşku had safhadaydı...

    İlk yarı Fenerbahçe'nin istediği gibi bitmişti, ikinci yarı da Fenerbahçe'nin istediği gibi başladı. Nizamettin 48. dakikada kırmızı kartla oyundan atıldı ve Manisa ekibi 10 gibi kaldı. Ancak akıllara hemen şu da geldi: Trabzonspor karşısında da uzun süre 10 kişi oynayıp sonradan 1-1'i yakalayan Manisaspor aynı şeyi yapacak mıydı?

    Sorunun yanıtı: Evet, yaptı.

    64. dakikada Murat Erdoğan sol kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi, Yiğit Gökoğlan'a çarpan top arka direğe geldi, Ziegler ve Bilica topu uzaklaştıramadı ve Ömer Aysan araya girerek topu köşeden ağlarla buluşturdu. Tarzan yine yapmıştı! Üstelik de 1008 dakikadır Kadıköy'de gol yemeyen Fenerbahçe'nin orucunu bozarak!

    Kalan dakikalarda Fenerbahçe gol için bastırdı, bir koç pozisyon yakaladı ancak rakibi de tehlikeli akınlar yaptı. Ama her iki takım da skoru 2-1'e getiremedi.

    Bu arada maça damgasını vuran bir diğer olay ise uzatma anlarında önce Manisaspor'un ardından Fenerbahçe'nin birer golünün ofsayt gerekçesiyle sayılmamasıydı...

    Fenerbahçe tarihe geçecek maçtan sadece 1 puan alarak ayrılırken; Manissapor 3 hafta içinde 2 büyüğe aynı sürprizi yapmanın mutluluğunu yaşadı..


    FENERBAHÇE-MANİSASPOR
    STAT: Şükrü Saraçoğlu
    HAKEM: Özgür Yankaya

    FENERBAHÇE: Volkan, Bekir, Bilica, Yobo, Ziegler, Dia (Dk. 60 Bienvenu), Selçuk DK. 15 Gökay İravul), Cristian, Caner, Alex, Semih
    TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

    MANİSASPOR: İlker, Ömer, Akaminko, Hüseyin, Klukowski (Dk. 10 Ferhat Çökmüş), Yiğit İncedemir, Nizamettin, Murat, Yiğit Gökoğlan, Simpson, Kahe (Dk. 51 Mehmet Güven)
    TEKNİK DİREKTÖR: Kemal Özdeş

    GOLLER: 42 Dia, Dk. 65 Ömer Aysan Barış

    SARI KART: Dk. 39 Nizamettin, Dk. 45 Yiğit İncedemir, Dk. 52 Bekir
    KIRMIZI KART: Dk. 48 Nizamettin

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    NOTLAR.. NOTLAR.. NOTLAR..

    -TARİHİ MAÇ-

    Futbol Federasyonu'nun disiplin talimatında yaptığı düzenlemeyle stada sadece kadınlar ve çocukların alındığı Fenerbahçe-Manisaspor maçı büyük ilgi gördü.

    Erken saatlerden itibaren bilet alabilmek için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı ve Suadiye'deki Fenerium mağazası önünde uzun kuyruklar oluşturarak bekleyen kadın taraftarlar, statta coşkulu bir atmosfer oluşturdu.

    Stat önünde çocuklarıyla saatlerce sabırla bekleyen kadınlar saatler 18.00'e gelirken tribün kapılarının açılmasıyla tribünlerdeki yerlerini aldılar.

    Stada girdikten itibaren tezahüratlar yapmaya başlayan kadınlar ve çocuklar, maç başlayana kadar heyecanı üst seviyede tuttular. Fenerbahçeli futbolcuların eşlerinin de tribünlerde yer aldıkları görüldü.

    -TEZAHÜRATTA ERKEKLERDEN FAZLASINI YAPTILAR-
    Kadın taraftarlar ve çocuklar tribünlerde yarattıkları heyecanla erkeklerden fazlasını yaptı.

    Manisaspor ısınmak için sahaya çıktığında alkışlayarak centilmenlik örneği sergileyen kadın ve çocuk taraftarların coşkusu, Fenerbahçe futbol takımı sahaya çıktığında daha da arttı.

    Kadınlar ve çocukların yükselen tezahüratlarında, ''Burası Kadıköy buradan çıkış yok'', ''Ayağa kalkmayan Cimbom'lu olsun'', ''İşte taraftar işte şampiyon'', ''Her zaman her yerde en büyük Fener'' şeklinde ifadeler yer aldı. Normal maçlarda çeşitli tribün gruplarının organizasyonunda yapılan tezahüratlara ara verildiğinde statta sessizlik yaşanırken, bu akşam kadınların olduğu maçta tribünlerin her yerinden tezahürat sesleri yükseldi.

    -FUTBOLCULAR TRİBÜNLERİ ALKIŞLAYARAK SAHAYA ÇIKTI-
    Karşılaşmanın başlamasına 40 dakika kala ısınmak için sahaya çıkan Fenerbahçeli futbolcular tribünleri alkışladı.

    Kaptan Alex başta olmak üzere Fenerbahçe Marşı ile sahaya çıkan futbolcular, tribünleri alkışlayıp sevgi gösterilerine karşılık verdikten sonra maç için ısınmaya başladı.

    Futbolcular bir süre ısındıktan sonra tribünlerin çağrılarına kulak vererek takım halinde tribünleri selamladı.

    -BİLETLER TÜKENDİ, BİLETİ OLMAYANLAR DA STADA ALINDI-
    Fenerbahçe Kulübü tarafından basılan 40 bin bilet karşılaşma öncesi tükenince, bileti olmayan kadın ve çocuklar da stada alındı.

    Bileti olmayan taraftarlar, Fenerium ve Maraton Üst tribünler ile Migros tribünden kimlik kartlarını göstererek, stada girdi.

    Maçın başlamasına 50 dakika kala dışarda bekleyen taraftarlar için yapılan anonsta ''Maraton tribünü dolmuştur, bekleme yapmayın. Migros tribününe yönelin'' diye anons yapıldı. Bu anonstan sonra Migros tribünü önünde yığılma olurken, bileti olmayan taraftarlar maça az bir süre kaldığını, kapıların açılarak içeri alınmalarını istedi. Maç başladıktan sonra da taraftarlar Migros tribününe girmeye devam etti.

    -ERKEKLER KALDIRIMDA TOPLANDI-
    Sadece kadınlar ve 12 yaş altı çocukların girebildiği maçta, erkek taraftarlar stada yaklaştırılmadı.

    Stadın etrafında güvenlik önlemi alan polisler, erkekleri stadın etrafına almadı.

    Protokol tribünün girişinin karşısındaki büfelerin önünde toplanan binlerce erkek taraftar, kaldırımda tezahüratlar yaparak, takımlarına destek verdi. Erkek taraftarlar, zaman zaman stada giren kadın ve çocuklarla karşılıklı tezahüratlar yaptı.

    -BABALAR, EŞLERİNİ VE ÇOCUKLARINI UĞURLADI-
    Stada giremeyen babalar, eşlerini ve çocuklarını girişe kadar getirip, buradan stada uğurladı.

    Bazı çocuklar, babalarının kucağında girişlere kadar gelirken, burada babalarıyla vedalaşarak, stada girdi.

    Bazı ailelerin bebekleriyle stada geldiği görülürken, 5 aylık bir bebek annesiyle kuyrukta beklerken, uyudu.

    Bu arada, maç öncesi statta yapılan anonsta ''Anneler çocukları yanınızdan ayırmayın, maraton ve Fenerium üst tribünlerinden çocukların sarkmamasına özen gösterin'' denildi.

    -KADIN POLİSLER ARADI-
    Sadece kadın ve 12 yaş altı çocukların alındığı maçta, stat kapılarında kadın polisler görev yaptı.

    Kadın polisler, stada giren kadınların çantalarını arayıp, kimliklerini kontrol etti.

    -AZİZ YILDIRIM'A TİŞÖRTLE DESTEK-
    Karşılaşmayı Fenerium alt tribünde izleyen taraftarların üzerlerinde, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklu bulunan kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın fotoğrafının bulunduğu tişörtlerle tribünde yer aldılar.

    Kadın taraftarlar, maç öncesi stat dışında kuyruklarda beklerken de tezahüratlarla Yıldırım'a destek verdiler.

    -GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ FORMALI TARAFTAR DA TRİBÜNDE YER ALDI-
    Karşılaşmayı izleyenler arasında Fenerbahçe taraftarı olmayan futbolsever de yer aldı.
    Beşiktaş formasıyla Fenerbahçeli arkadaşlarıyla maça gelen bir kadın taraftar da stattaki coşkuya ortak olurken, stadyum dışında görülen Galatasaray formalı bir kadın taraftar da tribünlere girdi.

    Başka takımları tuttukları halde Fenerbahçe-Manisaspor maçında çok sayıda futbolsever kadın tribünlerde bulundu.

    -KADINLAR BANDOSU COŞTURDU-
    Fenerbahçe Kulübü'nün sponsorlarından Türk Telekom'un oluşturduğu kadın bandosu, Fenerbahçe-Manisaspor mücadelesinde sarı-lacivertli ekibe destek verdi.

    Sadece kadınlar ve çocukların izleyebildiği karşılaşma için oluşturulan 12 Fenerbahçeli kadın müzisyenden oluşturulan bando, statta yer alarak çaldığı marşlarla tribünleri coşturdu.

    -KOCAMAN DİA'YI OYNATTI-
    Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de Manisaspor ile yaptıkları maçta sakatlığı bulunan Mehmet Topuz'un yerine orta alanda Dia'ya görev verdi.

    Kocaman, ligin ilk iki haftasında kazanan kadrosunda bir değişime gitmezken sadece geçen hafta Gaziantepspor mücadelesinde sakatlanan Mehmet Topuz'un orta alanın sağındaki yerinde Dia görev aldı.

    Sarı-lacivertli ekibin kadrosunda sakatlıkları nedeniyle bu maça yetiştirilemeyen Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül, Mehmet Topuz, Serdar Kesimal'in yanı sıra Özer Hurmacı ve sol omzu çıkan kaleci Serkan Kırıntılı kadroda yer almadı.

    Sakatlığının ardından son iki çalışmada takımla çalışmalara katılan Emre, bugün yapılan kontrollerden sonra riske edilmeyerek maç kadrosuna alınmadı.

    -FUTBOLCULAR TRİBÜNLERE ÇİÇEK ATTI-
    Futbol Federasyonunun disiplin talimatında yaptığı düzenlemenin ardından sadece kadınlar ve çocukların izleyebildiği maç öncesi her iki takım futbolcuları da tribünlere çiçek attı.

    Maç öncesi yapılan seremoni ve İstiklal Marşı'nın ardından iki takım futbolcuları da tribünlere giderek kendilerine verilen çiçekleri kadınlara verdi.

    Yapılan bu organizasyon tribünlerde beğeniyle karşılandı.

    -KARŞILAŞMAYI 41 BİN 663 TARAFTARIN İZLEDİĞİ AÇIKLANDI-
    Fenerbahçe-Manisaspor karşılaşmasını toplam 41 bin 663 taraftarın izlediği açıklandı.

    Sadece kadın ve çocukların izleyebildiği karşılaşma öncesi skorboarda yansıyan ekranda tribünlere giren seyirci sayısının 41 bin 663 olduğu bildirildi.

    -NOTLAR-
    -Maç öncesi stat hoparlörlerinden yapılan anonslarda özellikle üst tribünlerde çocukların yüksek yerlerden sarkmasına engel olmaları için annelere çağrı yapıldı.

    -Fenerbahçe Futbol Takımı'nın bireysel futbolcu antrenörü Dolu Arslan, tribünde kadınlar arasında yer alarak maçı takip etti.

    -İlk kez yapılan bu uygulamayla stada gelen kadın taraftarlar takımlarına destek vermek için burada olduklarını, karşılaşmada en iyi şekilde takımlarını destekleyeceklerini söylediler.

    FENERBAHÇE: 1 - MANİSASPOR: 1

  3. #3

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    metrobus tramway
    otobuz minibüs
    tren.....

    Heryer genç bayanlarla doluydu

  4. #4

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    50 binden fazla bayan taraftar gelmiş

  5. #5

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    50 binden fazla bayan taraftar gelmiş
    USTA binden fazlada(kadın klılığına giren) bunlardan varmış


    Konu yargıç_1 tarafından (21-09-2011 Saat 15:13 ) değiştirilmiştir.

  6. #6

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    USTA binden fazlada(kadın klılığına giren) bunlardan varmış




    iyi açık vermemişler yoksa kadınlar parçalardı heralde onları.
    yanlış hatırlamıyorsam bi defasındada bjk. macına bjk.formalrıyla girmişlerdi

  7. #7

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    usta doğru olabilirmi ?

    benzeme durumu varmı ama başka bıyıklılarda vardı '





    Kadıköy'de yaşayan taraftar Sema Hanım'ın avukatı Rüştü Döğenci, müvekillinin bu haberlerle manevi olarak çöküntü yaşadığını söylüyor. Avukat döğenci, "Söz konusu haberle müvekkilimin fotoğrafı izinsiz olarak yayınlanmış, sosyal paylaşım sitelerinde harakete uğraşmıştır. Yaşananlar kendisini üzmüş, sokağa çıkamaz hale gelmiştir. Maddi ve manevi tazminat davası açacağız. Söz konusu yayınların kaldırılması için suç duyurusunda bulunacağız" dedi. (Habertürk)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •