Alıntı drerol34 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Arkadaşlar, öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Çanak kurulum ücretlerinden önce önemli olan, müşteri memnuniyetidir. Her nasıl öğrendiyse bir şekilde öğrenip, piyasaya uyducuyum diyerek çıkan, akıl fakiri kimseler,
1) Antenin öncelikle sağlam bir şekilde montajını yapmıyor.
2) Daire içerisine, kalan kabloları, düzgün bir şekilde estetik olarak duvara tutturmuyor. Müşteri itiraz edecek olursa,"kablo düzeltme işi elektrikçi işi. Biz anlamayız. Biz antenciyiz." diyebiliyorlar.
3) Piyasa'daki, Bakır kaplama demirden mamül, çin malı kablolar kullanıyor.
4) Yaptığı işin sorumluluğunu üstüne almıyor.

Hal böyle olunca da, 20 lirayada montaj yapsa 15 kuruşluk kabloyu kafadan 1 liraya satan bu kişiler 20 mt. mesafeden kafadan zaten 17 lira kazanıyor. 20 lira da montaj ettimi sana 37 lira.

Müşteri birde titiz birisiyse, kabloları toplaması için bir elektrikçi çağırır, ona da en az 20 lira verir.verdiği parada zoruna gider, elektrikçi sanki onun babasının oğlu, anten montajı müşteriye 57 liraya geldimi. artık gerisini siz hesap edin.
Dediklerine katılmamak elde değil. Öyle montajlar varki ben yapılan işten utanıyorum. Bu kadar basit değil bu iş arkadaşlar. LNB ayarını, BER ayarını, montajı bilmeyenlerle dolu piyasa. Ne diyeyim...:49: