Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: illere göre tek çanak kurulum üçreti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sakın yazdıklarıma kimse kızmasın, bu işten hiç anlamayan davranış sorunu olan anti sosyal az gelişmiş biri geldi ve dükkan açtı. sırf bana ve benim gibi çalışan esnafa gıcıklık olsun diye, özel arabasıyla 7/8 km gidip 2-3 çanağı 10 liraya. hani olurda 8 liraya bile ayar çekiyor. benim ilde bu işin malesef b... çıktı, bir çanak ayarı 5 liradan 20 liraya kadar fiat değişiyor.2 çanak sadece kurulumu 30 -40 lira arası. sök tak yiye 30- 40 lira sırf ben benim benim gibi esnaf çalışmasın diye bu işi hemen hemen bedavaya yapan esnaflar var. malesef bu bir gerçek.
    Ben yazılım için 10 lira alıyorum. o 3- ile 5 lira arsaı para alıyor. hatta merkezde bile yazılım için 3 lira alan esnaflar var, kanal dizme yine aynı 3 ile 5 lira arası. dedim ya işin b... çıktı, çıkmış işte malesef selametle.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sakın yazdıklarıma kimse kızmasın, bu işten hiç anlamayan davranış sorunu olan anti sosyal az gelişmiş biri geldi ve dükkan açtı. sırf bana ve benim gibi çalışan esnafa gıcıklık olsun diye, özel arabasıyla 7/8 km gidip 2-3 çanağı 10 liraya. hani olurda 8 liraya bile ayar çekiyor. benim ilde bu işin malesef b... çıktı, bir çanak ayarı 5 liradan 20 liraya kadar fiat değişiyor.2 çanak sadece kurulumu 30 -40 lira arası. sök tak yiye 30- 40 lira sırf ben benim benim gibi esnaf çalışmasın diye bu işi hemen hemen bedavaya yapan esnaflar var. malesef bu bir gerçek.
    Ben yazılım için 10 lira alıyorum. o 3- ile 5 lira arsaı para alıyor. hatta merkezde bile yazılım için 3 lira alan esnaflar var, kanal dizme yine aynı 3 ile 5 lira arası. dedim ya işin b... çıktı, çıkmış işte malesef selametle.
    demekki uyduçu dukkanı sizin o tarafta çok varki rekabet yapıyorsunuz aranızda iyide bu işi bilende var bilmeyende var yazılım hiç 3 tl,ye atılırmı bukadarmı düşmüş insanlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs

mersin..
    tek çanak 30
    çift çanak 40
    yazılım 15
    çanak ayarı 20
    kanal dizimi 15.......
    tabii ne yaptın usta,hatta yuh gibi kelimeler de cok..ben canak ayarlarken damdan balkondan düşsem ..kimin umrunda..:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

celanpınar da tek çanak 10tl çift çanak 15 dübelde üzerinde hediyesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yozgat tek çanak 20 ç 30 şehir içi dübel hariç arkadaşlar meslegin kıymetini bilelim bizler paramı kazanıyoruz bedava işçilik bunlar yaklaşık 5 senedir fiyatlar aynı elektrikçiler eve 50tlden aşagı gitmezler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart çanak kurulum ücretleri

Arkadaşlar, öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Çanak kurulum ücretlerinden önce önemli olan, müşteri memnuniyetidir. Her nasıl öğrendiyse bir şekilde öğrenip, piyasaya uyducuyum diyerek çıkan, akıl fakiri kimseler,
    1) Antenin öncelikle sağlam bir şekilde montajını yapmıyor.
    2) Daire içerisine, kalan kabloları, düzgün bir şekilde estetik olarak duvara tutturmuyor. Müşteri itiraz edecek olursa,"kablo düzeltme işi elektrikçi işi. Biz anlamayız. Biz antenciyiz." diyebiliyorlar.
    3) Piyasa'daki, Bakır kaplama demirden mamül, çin malı kablolar kullanıyor.
    4) Yaptığı işin sorumluluğunu üstüne almıyor.

Hal böyle olunca da, 20 lirayada montaj yapsa 15 kuruşluk kabloyu kafadan 1 liraya satan bu kişiler 20 mt. mesafeden kafadan zaten 17 lira kazanıyor. 20 lira da montaj ettimi sana 37 lira.

Müşteri birde titiz birisiyse, kabloları toplaması için bir elektrikçi çağırır, ona da en az 20 lira verir.verdiği parada zoruna gider, elektrikçi sanki onun babasının oğlu, anten montajı müşteriye 57 liraya geldimi. artık gerisini siz hesap edin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bursa tek canak 30 tl
    cıft canak 50 tl
    yazlım 15 tl
    yon ayarı 20tl
    kanal dızme 15 tl
    asagı olmaz yukarı olur bursada boyle hadı hayırlı ısler kolay gelsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı drerol34 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar, öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Çanak kurulum ücretlerinden önce önemli olan, müşteri memnuniyetidir. Her nasıl öğrendiyse bir şekilde öğrenip, piyasaya uyducuyum diyerek çıkan, akıl fakiri kimseler,
    1) Antenin öncelikle sağlam bir şekilde montajını yapmıyor.
    2) Daire içerisine, kalan kabloları, düzgün bir şekilde estetik olarak duvara tutturmuyor. Müşteri itiraz edecek olursa,"kablo düzeltme işi elektrikçi işi. Biz anlamayız. Biz antenciyiz." diyebiliyorlar.
    3) Piyasa'daki, Bakır kaplama demirden mamül, çin malı kablolar kullanıyor.
    4) Yaptığı işin sorumluluğunu üstüne almıyor.

Hal böyle olunca da, 20 lirayada montaj yapsa 15 kuruşluk kabloyu kafadan 1 liraya satan bu kişiler 20 mt. mesafeden kafadan zaten 17 lira kazanıyor. 20 lira da montaj ettimi sana 37 lira.

Müşteri birde titiz birisiyse, kabloları toplaması için bir elektrikçi çağırır, ona da en az 20 lira verir.verdiği parada zoruna gider, elektrikçi sanki onun babasının oğlu, anten montajı müşteriye 57 liraya geldimi. artık gerisini siz hesap edin.
    Dediklerine katılmamak elde değil. Öyle montajlar varki ben yapılan işten utanıyorum. Bu kadar basit değil bu iş arkadaşlar. LNB ayarını, BER ayarını, montajı bilmeyenlerle dolu piyasa. Ne diyeyim...:49:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizim buralarda tek çanak 50 çift 70 kanal yükleme 10 yazılım atma 15 ayar 15-20-25 duruma ve mesafeye göre

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri