Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arasý

Konu: illere göre tek çanak kurulum üçreti

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sakýn yazdýklarýma kimse kýzmasýn, bu iþten hiç anlamayan davranýþ sorunu olan anti sosyal az geliþmiþ biri geldi ve dükkan açtý. sýrf bana ve benim gibi çalýþan esnafa gýcýklýk olsun diye, özel arabasýyla 7/8 km gidip 2-3 çanaðý 10 liraya. hani olurda 8 liraya bile ayar çekiyor. benim ilde bu iþin malesef b... çýktý, bir çanak ayarý 5 liradan 20 liraya kadar fiat deðiþiyor.2 çanak sadece kurulumu 30 -40 lira arasý. sök tak yiye 30- 40 lira sýrf ben benim benim gibi esnaf çalýþmasýn diye bu iþi hemen hemen bedavaya yapan esnaflar var. malesef bu bir gerçek.
    Ben yazýlým için 10 lira alýyorum. o 3- ile 5 lira arsaý para alýyor. hatta merkezde bile yazýlým için 3 lira alan esnaflar var, kanal dizme yine ayný 3 ile 5 lira arasý. dedim ya iþin b... çýktý, çýkmýþ iþte malesef selametle.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aliharbiye Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sakýn yazdýklarýma kimse kýzmasýn, bu iþten hiç anlamayan davranýþ sorunu olan anti sosyal az geliþmiþ biri geldi ve dükkan açtý. sýrf bana ve benim gibi çalýþan esnafa gýcýklýk olsun diye, özel arabasýyla 7/8 km gidip 2-3 çanaðý 10 liraya. hani olurda 8 liraya bile ayar çekiyor. benim ilde bu iþin malesef b... çýktý, bir çanak ayarý 5 liradan 20 liraya kadar fiat deðiþiyor.2 çanak sadece kurulumu 30 -40 lira arasý. sök tak yiye 30- 40 lira sýrf ben benim benim gibi esnaf çalýþmasýn diye bu iþi hemen hemen bedavaya yapan esnaflar var. malesef bu bir gerçek.
    Ben yazýlým için 10 lira alýyorum. o 3- ile 5 lira arsaý para alýyor. hatta merkezde bile yazýlým için 3 lira alan esnaflar var, kanal dizme yine ayný 3 ile 5 lira arasý. dedim ya iþin b... çýktý, çýkmýþ iþte malesef selametle.
    demekki uyduçu dukkaný sizin o tarafta çok varki rekabet yapýyorsunuz aranýzda iyide bu iþi bilende var bilmeyende var yazýlým hiç 3 tl,ye atýlýrmý bukadarmý düþmüþ insanlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Crashs

mersin..
    tek çanak 30
    çift çanak 40
    yazýlým 15
    çanak ayarý 20
    kanal dizimi 15.......
    tabii ne yaptýn usta,hatta yuh gibi kelimeler de cok..ben canak ayarlarken damdan balkondan düþsem ..kimin umrunda..:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

celanpýnar da tek çanak 10tl çift çanak 15 dübelde üzerinde hediyesi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yozgat tek çanak 20 ç 30 þehir içi dübel hariç arkadaþlar meslegin kýymetini bilelim bizler paramý kazanýyoruz bedava iþçilik bunlar yaklaþýk 5 senedir fiyatlar ayný elektrikçiler eve 50tlden aþagý gitmezler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart çanak kurulum ücretleri

Arkadaþlar, öncelikle þunu belirtmek istiyorum. Çanak kurulum ücretlerinden önce önemli olan, müþteri memnuniyetidir. Her nasýl öðrendiyse bir þekilde öðrenip, piyasaya uyducuyum diyerek çýkan, akýl fakiri kimseler,
    1) Antenin öncelikle saðlam bir þekilde montajýný yapmýyor.
    2) Daire içerisine, kalan kablolarý, düzgün bir þekilde estetik olarak duvara tutturmuyor. Müþteri itiraz edecek olursa,"kablo düzeltme iþi elektrikçi iþi. Biz anlamayýz. Biz antenciyiz." diyebiliyorlar.
    3) Piyasa'daki, Bakýr kaplama demirden mamül, çin malý kablolar kullanýyor.
    4) Yaptýðý iþin sorumluluðunu üstüne almýyor.

Hal böyle olunca da, 20 lirayada montaj yapsa 15 kuruþluk kabloyu kafadan 1 liraya satan bu kiþiler 20 mt. mesafeden kafadan zaten 17 lira kazanýyor. 20 lira da montaj ettimi sana 37 lira.

Müþteri birde titiz birisiyse, kablolarý toplamasý için bir elektrikçi çaðýrýr, ona da en az 20 lira verir.verdiði parada zoruna gider, elektrikçi sanki onun babasýnýn oðlu, anten montajý müþteriye 57 liraya geldimi. artýk gerisini siz hesap edin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bursa tek canak 30 tl
    cýft canak 50 tl
    yazlým 15 tl
    yon ayarý 20tl
    kanal dýzme 15 tl
    asagý olmaz yukarý olur bursada boyle hadý hayýrlý ýsler kolay gelsýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý drerol34 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar, öncelikle þunu belirtmek istiyorum. Çanak kurulum ücretlerinden önce önemli olan, müþteri memnuniyetidir. Her nasýl öðrendiyse bir þekilde öðrenip, piyasaya uyducuyum diyerek çýkan, akýl fakiri kimseler,
    1) Antenin öncelikle saðlam bir þekilde montajýný yapmýyor.
    2) Daire içerisine, kalan kablolarý, düzgün bir þekilde estetik olarak duvara tutturmuyor. Müþteri itiraz edecek olursa,"kablo düzeltme iþi elektrikçi iþi. Biz anlamayýz. Biz antenciyiz." diyebiliyorlar.
    3) Piyasa'daki, Bakýr kaplama demirden mamül, çin malý kablolar kullanýyor.
    4) Yaptýðý iþin sorumluluðunu üstüne almýyor.

Hal böyle olunca da, 20 lirayada montaj yapsa 15 kuruþluk kabloyu kafadan 1 liraya satan bu kiþiler 20 mt. mesafeden kafadan zaten 17 lira kazanýyor. 20 lira da montaj ettimi sana 37 lira.

Müþteri birde titiz birisiyse, kablolarý toplamasý için bir elektrikçi çaðýrýr, ona da en az 20 lira verir.verdiði parada zoruna gider, elektrikçi sanki onun babasýnýn oðlu, anten montajý müþteriye 57 liraya geldimi. artýk gerisini siz hesap edin.
    Dediklerine katýlmamak elde deðil. Öyle montajlar varki ben yapýlan iþten utanýyorum. Bu kadar basit deðil bu iþ arkadaþlar. LNB ayarýný, BER ayarýný, montajý bilmeyenlerle dolu piyasa. Ne diyeyim...:49:

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bizim buralarda tek çanak 50 çift 70 kanal yükleme 10 yazýlým atma 15 ayar 15-20-25 duruma ve mesafeye göre

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri