az önce iptal ettim plazma inceliyorum şimdi
az önce iptal ettim plazma inceliyorum şimdi
ürün mükemmel ama Hepsiburada sıkıntılı...Stok mevzualrı cok oluyor onlarda..
kardeşim slm öncelikle şunu söyleyim 10 numara bir tercih yapmışsın aynı ürünü ben kulllanıyorum süper ötesi bi ürün hele birde ses varki sanki ses sistemi bağlı yotubeye giriyor pcdeki dosyaları okuyor harika bence siparişini iptal etme sana birde tavsiye oda büyüklüğün elverişliyse 46 ekranını al şu marka o marka diye saplantı yapma philips harika yum gözünü al
ürünü iptal ettim konu kapatılabilir aslında ürünü beğendim alacaktım iptal ettiğimde bi yerden iyi oldu
işyerinde müşterilerime satmaya devam lcd led kendi evime henüz erken
önümüz kurban kurbanlık 800 tl den başlıyacak
kurban bayramında istanbuldayım e ordada 3 günde konaklama yeme içme gezme 750 tl en az
led tv alsaydım tv sehpası + wifi aparatı + hd uydu alıcısı 700 tl de bu ki orjınal dreambox almak isterim bu tv ye 1000 tl sadece cihaz
oğlan okula başladı 4.gün yazıcı alınacak dendi bugun perde alınacak dendi her ay para isteniyor 50 tl gider galiba
ha bide hanım var mobilyalar değişmesi lazım oğlanlar büyüdü artık çizilmiş eşyalardan kurtulmak lazım yenilemek lazım diyor ki buna ii bi bütçe lazımsalonuda yenileyince tv yi de yenilerim artık
kısaca bunca masrafın içinde SALONDA 8 YILDIR DURAN ara ara çalışan 72 FLAT 100 hz tüplü tv + dreambox 500s yeter dedim kendimce
Bİ BAŞKA BAHARA kaldı artık tv ye sıra
Konu yalcinticaret tarafından (23-09-2011 Saat 17:00 ) değiştirilmiştir.
Volkan arkadaşıma teşekkürler beni gereksiz borçtan kurtardığı için
insan bi indirim görmeye görsün hemen alası geliyor gerçekten ihtiyacım yokken alacaktım girecektim borca aylık gelirden 12 ay boyunca 200 tl eksilecekti![]()
Gerçek görüntü kalitesi plazmadadır bunu her zaman idda ederim.
127 ekran ne olursa olsun tercihim.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri