Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arasý

Konu: az önce sipariþ verdim gitti SÝZCE NASIL

Kullanýcý Bilgi Menüsü

az önce iptal ettim plazma inceliyorum þimdi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ürün mükemmel ama Hepsiburada sýkýntýlý...Stok mevzualrý cok oluyor onlarda..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kardeþim slm öncelikle þunu söyleyim 10 numara bir tercih yapmýþsýn ayný ürünü ben kulllanýyorum süper ötesi bi ürün hele birde ses varki sanki ses sistemi baðlý yotubeye giriyor pcdeki dosyalarý okuyor harika bence sipariþini iptal etme sana birde tavsiye oda büyüklüðün elveriþliyse 46 ekranýný al þu marka o marka diye saplantý yapma philips harika yum gözünü al

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý MUTAF Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ürün mükemmel ama Hepsiburada sýkýntýlý...Stok mevzualrý cok oluyor onlarda..
    stok varken almadým düþünürken stok bitti normalde çok alýþveriþim oldu ben sorun yaþamadým usta

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ürünü iptal ettim konu kapatýlabilir aslýnda ürünü beðendim alacaktým iptal ettiðimde bi yerden iyi oldu

iþyerinde müþterilerime satmaya devam lcd led kendi evime henüz erken

önümüz kurban kurbanlýk 800 tl den baþlýyacak
    kurban bayramýnda istanbuldayým e ordada 3 günde konaklama yeme içme gezme 750 tl en az
    led tv alsaydým tv sehpasý + wifi aparatý + hd uydu alýcýsý 700 tl de bu ki orjýnal dreambox almak isterim bu tv ye 1000 tl sadece cihaz
    oðlan okula baþladý 4.gün yazýcý alýnacak dendi bugun perde alýnacak dendi her ay para isteniyor 50 tl gider galiba

ha bide haným var mobilyalar deðiþmesi lazým oðlanlar büyüdü artýk çizilmiþ eþyalardan kurtulmak lazým yenilemek lazým diyor ki buna ii bi bütçe lazým salonuda yenileyince tv yi de yenilerim artýk

kýsaca bunca masrafýn içinde SALONDA 8 YILDIR DURAN ara ara çalýþan 72 FLAT 100 hz tüplü tv + dreambox 500s yeter dedim kendimce

BÝ BAÞKA BAHARA kaldý artýk tv ye sýra

Konu yalcinticaret tarafýndan (23-09-2011 Saat 18:00 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Volkan arkadaþýma teþekkürler beni gereksiz borçtan kurtardýðý için

insan bi indirim görmeye görsün hemen alasý geliyor gerçekten ihtiyacým yokken alacaktým girecektim borca aylýk gelirden 12 ay boyunca 200 tl eksilecekti

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Gerçek görüntü kalitesi plazmadadýr bunu her zaman idda ederim.

127 ekran ne olursa olsun tercihim.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri