arkadaşım kanal listesini usb ye at sonra cihaza ön tarafa tak menü den usye gir kanal listesinin üzerine gel ok de cihazın önünde hızlıca saymaya başlayacak hiç dokunmadan bekle end yazana kadar ok
merhabalar,
emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim
merhabalar
ben bugun ROWELL 16000 FHD cihaz aldım
cihaz nasıl bilmiyorum ama önceki cihazıma göre karışık gibi(dreambox vardı)
güncel kanal listesini nasıl alabilirim
türksat, hodbird ve eutelsat sıralı
Hocam Flash Bellek ile atabileceğini söylüyorlar ama nasıl hiç denemedim. Bilemiyorum.
Konu ibrahim iz tarafından (15-10-2011 Saat 02:27 ) değiştirilmiştir.
cihazın bir özelligide tarattırdıgınız uydudaki kanalları sizin için otomatik favori düzenliyor demişiniz ama nasıl yaptığını bir anlatırsanız sevinirim.
arkadaşlar bu cihazı yeni aldım 15 gün önce nasıl bir cihaz bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi. birde yazılımları nasıl atacagız. teşekkürler.
yazılımı zipten kurtarınca files diye klasör açılır bunu usb ye atın cizaı kapatıp usb yi cihaza takın cihazı açıp bekleyin yazılım almaya başlar
canım arkadaşım vermişoldugun bilgileri uygulamalı anlata bilirmisi cünki bu konuda yeterli bilgim yok elimde usb verowell ile aynıtabanlı trmbax var bu ikiside aynı yazılım ile çalışıyor tahminim ikisindede 0.58 yazılımvar .yeni yazılım gelirse buradan paylaşa bilrmiyiz .selam ve saygılarım ile
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri