REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
27 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Rowell RVL-16000 Full HD Hakkında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı headend Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tüm kanal listeleri tarafımdan bu forumda verilecektir ugraşmanıza gerek yok ..tüm kanal listelerini usb bellek ile cihazınıza atabilirsiniz ..isteginiz uyduları yazın kanal listeniz bu forumda verilecektir.
    Sevgili arkadaşım.
    Benim evimde Eutelsat - Turksat ve Hotbird mevcut.
    USB Bellek takıp kanalları MENÜ seçeneğinden mi atacağım. Yoksa daha farklı bir yöntem mi kullanmam lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım kanal listesini usb ye at sonra cihaza ön tarafa tak menü den usye gir kanal listesinin üzerine gel ok de cihazın önünde hızlıca saymaya başlayacak hiç dokunmadan bekle end yazana kadar ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kanal listesi

merhabalar,
    emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhabalar
    ben bugun ROWELL 16000 FHD cihaz aldım
    cihaz nasıl bilmiyorum ama önceki cihazıma göre karışık gibi(dreambox vardı)
    güncel kanal listesini nasıl alabilirim
    türksat, hodbird ve eutelsat sıralı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hocam Flash Bellek ile atabileceğini söylüyorlar ama nasıl hiç denemedim. Bilemiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. rowell 16000 full hd 1.46 yazılımı,güncel yazılım.
    bi önceki yazılım 1.40
    1.46 nın farkı
    youtube sorunu düzeltildi
    emu düzeltildi
    wınn driver eklendi
    ürün kullanımı pratikleştirildi
    açılış logosu değişti
    meksikalı arkadaşdan alıntıdır
    Konu ibrahim iz tarafından (15-10-2011 Saat 02:27 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazın bir özelligide tarattırdıgınız uydudaki kanalları sizin için otomatik favori düzenliyor demişiniz ama nasıl yaptığını bir anlatırsanız sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu cihazı yeni aldım 15 gün önce nasıl bir cihaz bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi. birde yazılımları nasıl atacagız. teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımı zipten kurtarınca files diye klasör açılır bunu usb ye atın cizaı kapatıp usb yi cihaza takın cihazı açıp bekleyin yazılım almaya başlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

canım arkadaşım vermişoldugun bilgileri uygulamalı anlata bilirmisi cünki bu konuda yeterli bilgim yok elimde usb verowell ile aynıtabanlı trmbax var bu ikiside aynı yazılım ile çalışıyor tahminim ikisindede 0.58 yazılımvar .yeni yazılım gelirse buradan paylaşa bilrmiyiz .selam ve saygılarım ile

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri