Beþiktaþ Kulübü Ýkinci Baþkaný Metin Keçeli, Bursaspor'u 2-1 yendikleri maçta, oyuncularýnýn rakiplerinin hatalarýný iyi deðerlendirdiðini söyledi.
Keçeli: Rakibin hatalarýný iyi deðerlendirdik

Beþiktaþ Kulübü Ýkinci Baþkaný Metin Keçeli, Bursaspor karþýlaþmasýnýn stres yükü ve heyecaný çok olan bir maç olduðunu vurguladý.

Keçeli, ''Maç önce Bursaspor'a yöneldi. Ama onlarýn iki hatasýný affetmeyen oyuncularýmýz, maçý kazanmasýný bildi'' dedi.

Keçeli, bu galibiyetin Beþiktaþ için çok iyi olduðunu kaydederek, ''Bursa deplasmaný, belki de en zorlu deplasmanýmýzdý. Rakibimiz sezona çok iyi baþlamýþtý. Bu galibiyetin çýkýþýmýzýn baþladýðý galibiyet olmasýný umut ediyoruz. Böyle zorlu bir deplasmanda kazandýðýmýz için çok mutluyuz'' þeklinde konuþtu.

''QURESMA ÖNÜMÜZDEKÝ MAÇLARDA EN BÜYÜK SÝLAHIMIZ OLACAK''
Metin Keçeli, takýmýn yýldýzý Quaresma'nýn Bursaspor maçýnda kýrmýzý kart görmesinin kendilerini üzdüðünü, ancak Portekizli yýldýzýn önümüzdeki maçlarda da takýmýn en büyük silahý olacaðýný ifade etti.

''Quaresma dünya çapýnda bir yýldýz'' diyen Keçeli, ''Son derece profesyonel, kendine bakan ve sahada kendini veren bir oyuncu. Onun bu hareketi bizleri üzdü. Ama yapacak bir þey yok. Önümüzdeki maçlarda Quaresma en büyük silahýmýz olacak. Ceza konusu teknik bir konu. Teknik heyetten futbol komitesine böyle bir talep gelirse, bize iletilir'' dedi.

''BURSA SEYAHATÝ ÇOK RAHAT GEÇTÝ''
Metin Keçeli, daha önceki yýllarda istenmeyen olaylarýn yaþandýðý Bursa deplasmanýnýn, bu kez çok rahat geçtiðini belirterek, yetkililere teþekkür etti.

Keçeli, baþta Bursa þehrinin yöneticilerinin kendilerine çok yakýnlýk gösterdiðini dile getirerek, ''Bu seyahati çok rahat bir þekilde tamamlamamýzý saðlayan Bursa Valisi'ne, Emniyet Müdürlüðüne çok teþekkür ederim. Ayrýca, her zaman yakýn dostumuz olan ve uzun yýllardýr Türkiye Ligi'nde mücadele ettiðimiz Bursaspor'un yöneticileri saðduyulu davranarak, çok konukseverlik gösterdiler. Onlara da camiam adýna bu duyarlýlýklarýndan dolayý teþekkür ediyorum'' diye konuþtu.

''PAZAR-ÇARÞAMBA OYNAMAYA ALIÞACAÐIZ''
Metin Keçeli, istenmeyen olaylar nedeniyle ligin geç baþladýðýný, yeni dönemde pazar-çarþamba maç oynamaya alýþacaklarýný söyledi.

Ligde maçlarýn 3 günde bir olmasýnýn normal olduðunu dile getiren Keçeli, ''Ýstenmeyen olaylar nedeniyle lig 40 gün geç baþladý. Pazar-çarþamba maçlarýyla böyle gideceðiz. Bu sýkýþýklýk olacak. Biz de Avrupa'daki liglere benzedik. Ayrýca ben bu play-off sistemini destekliyorum. Lige renk getirecektir'' ifadelerini kullandý.

DÜREN: ''GUTÝ BEÞÝKTAÞ'TAN AYRILMAYI DÜÞÜNMÜYOR''
Beþiktaþ Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mete Düren ise, dün bir sosyal paylaþým sitesinde açýklamalar yapan futbolcularý Guti Hernandez'in takýmdan ayrýlmayý düþünmediðini açýkladýðýný belirterek, ''Guti Beþiktaþ'tan ayrýlmayý düþünmediðini açýkladý. Her oyuncunun oynamak istemesi normal'' dedi.

Guti'nin Bursaspor maçýnda yer almamasýnýn teknik heyetin kararý olduðunu kaydeden Düren, ''Guti'nin iki maç arasýnda bel spazmý oldu. Belki þu anda antrenman eksiði var. Sonuçta teknik heyetin kararý. Anlayýþla karþýlamak lazým'' þeklinde konuþtu.

NTVSpor