Beþiktaþ'ýn milli futbolcusu Egemen Korkmaz, Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor karþýsýnda güzel bir galibiyet alarak çok önemli bir virajý döndüklerini söyledi.
Korkmaz: Önemli bir virajý döndük
Beþiktaþ’ýn tecrübeli futbolcusu Egemen Korkmaz, Bursaspor karþýsýnda güzel bir galibiyet alarak ligde kendileri için çok önemli bir virajý dönmüþ olduklarýný söyledi.
Egemen, ''Zorluk derecesi çok yüksek olan bu karþýlaþmalarda iyi futboldan öte galibiyet daha büyük önem arz ediyor. Tüm takým olarak maçýn son dakikasýna kadar kazanma arzumuzu koruyarak istediðimiz galibiyeti elde ettik'' dedi.
Bursasporlu taraftarlarýn kendisine yönelik kötü tezahüratý konusunda açýklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu, profesyonel futbolcular olarak kendilerine saygý gösterilmesi gerektiðini dile getirdi.
Taraftarýn tepki göstermesi kadar doðal bir þeyin olmayacaðýný vurgulayan siyah-beyazlý futbolcu, ''Fakat aile fertlerine küfre kadar uzanmasýnýn hiçbir deðerle baðdaþmayacaðýnýn ve bu tip olaylarýn futbola büyük zarar vereceðinin altýný çizmek isterim. Bu vesileyle artýk hepimizin þapkasýný önüne koyarak statlarýmýzdan kötü ve çirkin tezahüratý kovmamýz gerekiyor. Tüm taraftarlarýn bizim birer profesyonel olduðumuzu unutmamalarý gerektiðine inanýyorum. Nasýl Bursaspor formasýný giyerken elimden gelenin en iyisini yapmaya çalýþtýysam, þimdi de Beþiktaþ formasýyla mücadele etmeme tüm kamuoyu ve taraftarýn saygý duymasýný istiyorum'' dedi.
''BURSASPOR MAÇINDAKÝ YAPTIÐIM ASÝSTLER BENÝ ÇOK MUTLU ETTÝ''
Beþiktaþ'ýn Bursaspor karþýsýnda aldýðý galibiyette büyük katkýsý bulunan Ýsmail Köybaþý, maçta yaptýðý asistlerin kendisini çok mutlu ettiðini söyledi.
Kulüp internet sitesine açýklamalarda bulunan Ýsmail, öncelikle yukarýya doðru giden ivmelerini sürdürmelerinin önemine dikkati çekerek, ''Deplasmanda maç kazanma alýþkanlýðýný elde etmemiz gerekiyordu, bunu da Bursaspor maçýnda baþardýk. Dünkü maçta yaptýðým asistler beni çok mutlu etti. Tüm amacým takýmýma katký saðlamak. Ayrýca bütün takým arkadaþlarýmý da tebrik ediyorum'' dedi.
Milli futbolcu, siyah-beyazlý takýmýn 2-1 kazandýðý maçta Sivok ve Holosko'nun gollerinin paslarýný vermiþti.
NTVSpor

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri