Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
56 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: bu güzelliği idda ediyorum daha önce hiç görmediniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam su koyverdin ya. gençlerin önünü niye açmıyonuz.
    Ben 26 yaşındayım ya :49:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu arada şu olayıda halledelim Banada isteyelim bir zahmet . Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Nakkus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tamam arkadaşlar ablanız olarak vakkusuda alıp kızları size istemeye biz gideriz siz yeterki istediğinizi bulun anthony önceliği serkana ver malum yaşı geçiyor :00000004: geçti bilede diyebiliriz :00000004:
    iyide ablacım herzaman serkan abimin yeri ayrı. tamam ozaman şöyle yapalım. ilk resimdekini serkan abi ikincisinide bana isteyelim hem bir taşla iki kuş vurmuş oluruz. olmazmı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu arada şu olayıda halledelim Banada isteyelim bir zahmet . Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kosavalı arkadaşım şu benim işi halledelim söz kendim bizzat senin için gider isterim valla.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyide ablacım herzaman serkan abimin yeri ayrı. tamam ozaman şöyle yapalım. ilk resimdekini serkan abi ikincisinide bana isteyelim hem bir taşla iki kuş vurmuş oluruz. olmazmı.
    olur olur denesen yakında çifte düğün var :00000004:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Nakkus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    olur olur denesen yakında çifte düğün var :00000004:
    sen bitanesin abla ya. hadi serkan hocayada müjdeyi verelim.biran önce bitirelim bu işi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hop hop ne oluyor bakalım siz benim kızı da sahıplendiniz hemen oraya iyiki bir resmini koyalım dedik bana sordunuz mu bakalım o ilk resimdekini ne oluyoruz öyle evli kadınlara bakmak ayıp değilmi alooo gelin bakım buraya siz !!!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hop hop ne oluyor bakalım siz benim kızı da sahıplendiniz hemen oraya iyiki bir resmini koyalım dedik bana sordunuz mu bakalım o ilk resimdekini ne oluyoruz öyle evli kadınlara bakmak ayıp değilmi alooo gelin bakım buraya siz !!!!!!!!
    abi kızma hemen yav. ben zaten ikincisini istiyom hani olursa birinciyide serkan abiye diye düşündük sadece nerden bileyim senin hatun olduğunu :10_1_117 hay kafamı kırsalardı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sana kızmız yok verecekdik ama artık verdirmem öbürüde bizim hatun un kardeşiydi cok benziyorlar dimi bir birilerine.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sana kızmız yok verecekdik ama artık verdirmem öbürüde bizim hatun un kardeşiydi cok benziyorlar dimi bir birilerine.
    allah ikisinide analı babalı büyüksün napalım benim kaderim bu zaten

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri