Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
56 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: bu güzelliği idda ediyorum daha önce hiç görmediniz

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Nakkus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    birincisimi, ikincisimi idare eder mehmet
    1. resim güzeldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1. resim güzeldi
    ya üstatlar banada ikinci resimdekini istemeye gitsek bana bir öncü lazım ama yardımcı olabiilecek büyüklerimi arıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya üstatlar banada ikinci resimdekini istemeye gitsek bana bir öncü lazım ama yardımcı olabiilecek büyüklerimi arıyorum.
    Ben :00000004:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet sen hıh hıh serkancım naber görüşemiyoruz :28:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fa77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet sen hıh hıh serkancım naber görüşemiyoruz :28:
    Daha kız istemeye gidecez :28: görüşürüz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Daha kız istemeye gidecez :28: görüşürüz

hade be hayırlı olsun allah tamamına erdirsin :00000002:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üstat teşekkür ederim. başımda bir büyük olursa daha ii olur hemm. eee nezaman gidiyok. bak gidelim deyipte oraya vardığımızda korkup kaçma haa. beni yanlız bırakmayın sonra hocam.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üstat teşekkür ederim. başımda bir büyük olursa daha ii olur hemm. eee nezaman gidiyok. bak gidelim deyipte oraya vardığımızda korkup kaçma haa. beni yanlız bırakmayın sonra hocam.
    O kadar çirkinmi ya :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

O kadar çirkinmi ya :49:
    aşk olsun hocam ya ne demek çirkin böyle bir laf olurmu hocam duygularımla oynama hocam :v6cry: :v6cry:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri