Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: 5 asker şehit 10 asker ve 2 polis yaralı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tek bişey soruyorum herkese.
    İran terörü bitirdi sayılır, biz neden daha somut adım atamıyoruz..

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Denilecek söz kalmadıııı. Irak afganistan Libya suriye filistin derken aynı filmi bizede yaşatmak istiyorlar.

Ülke içinde illaki iç savaş çıkarmak ve Irak suriye üzerine yapıalcak askeri harekatlar ile ekonomıyı ve ınsan gücümüzü azaltmak için yapılan bu hain saldırıların arkasında olanlar amaçlarına ulaşamayacak.

Kaç yıldır Tükiyenin büyümesinin önune gecemedilerrr yine her zamanki bu çirkef oyunu oynamaya çalışıolar.

Konu çok iyi analiz edilmeli ülemizde oraya çıkacak bir içkargaşada dünyadaki bütün ülkeler Türkiyeden payını almak için aç kurtlar gibi bekliolar. Türkiye ne ırağa ne suriyeye neden Libya değil onlardan çok çok daha önemli bunun bilincinde olmalıyız ama bu yaptıklarınıda yanlarına bırakmamalıyız.

Bu iştete artık şu imralıdaki ni kimse göstermesin o ölse kimsenin umrunda olmaz sadece sokaklara dökülmek ve zarar vermek için bahane olur onun yerine dış güçler 1000 kişi hazırlamışlardır bunun önüne almak önemli.

Şehittlerimizin ailerlerine allah sabır versin. söylenecek söz yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MUTAF Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İran ın bence bitirdiği bişi yoook... Herkez nabza göre şerbet veriyorrr. İran israil ile uğraşırken yanı başında büyüyeni gördüüü.

Ya bırakın iran ı israili en yakın dostumuz dediğimiz azerbeycan bile bizden çıkar sağlar. Türkün türkten başka dostu yokturrr. biten hiç bişi yoook sadece birileri anlaşmış pastadan payını almak için ortamı sağlıyor.

Doğuda ilan eilecek bir OHAL ile herşeyin başlangıcı sağlanmak isteniyor.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başımız saolsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MUTAF Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İran teslim almıyor teslim olsalarda idam ediyor biz askerimizi öldürenleri teslim alıyor besliyor besliyor tekrar besili olarak salıyoruz yani caydırıcılık yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Siirt'te 3 terörist öldürüldü
    25.09.2011 00:13
    Siirt'in Pervari ilçesindeki çatışmada 3 teröristin öldürüldüğü bildirildi.
    1 TERÖRİST DE SAĞ OLARAK ELE GEÇİRİLDİ
    Siirt'te bir terörist güvenlik güçlerince sağ olarak yakalandı.
    Alınan bilgiye göre, Siirt'te C.Y isimli bir terörist, eylem hazırlığındayken Emniyet Müdürlüğü terörle mücadele ekiplerin düzenlediği operasyonda sağ olarak yakalandı.
    İfadesinin alınmasının ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan terörist, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir tarfta arap baharı bir tarafta Türk ün yası.BOP un eşbaşkanı görevi gereği arap aleminin güvenini bayağı kazandı.balkanlara en az 3 çocuk nasihatı verilidi.bizede verilmişti ne için kınalı kuzular için.durmak yok saymaya devam.... şehidime kelle, vatandaşıma adet diyen zihniyet.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim düşüncem ama içimizde ki tererüstleri bitirmemiz lazım önce nasıl olacak derseniz içimizdeki pkk lılarda belli yeriyurdunu biliniyor dewlwtin gizli istikbaratı var tek tek yok edecekler baş ka yolu yokk...
    Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri