REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon
56 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Atlanta 2.15 Yazılımı Çıkmıştır!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en büyük sorun olan bana göre cccam ve newcamdaki hassasiyet düzeltilmemiş çok küçük kopmalarda yayın yine kare kare oluyor. Redline cihazla karşılaştırdığımda bu kanıya varmıştım. Aynı server aynı port skysport hd lerde küçük küçük takılmalar oluyor . Sorun düzelmemiş . modül ayarlarını upgrade etmeleri lazım ..

---

Birde video çözünürlük seçeneklerinde 1080 i en iyi çözünürlük gözüküyor. Tv kanallarına göre otomatik olarak hz ve çözünürlüğü ayarlayan bir sistem olsa iyi olur. Çünkü skysport 3d 200 hz yayın veriyormuş . etkileyici bir görüntü vermiyor.50 hz izlediğim zaman. Diğer büyük problemde bu bence. Bütün yayınlar 50 hz veriyor. Yayına göre otomatik ayarlayan bir yazılım bekliyorum..
    Konu mustafats1967 tarafından (25-09-2011 Saat 23:14 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mustafats1967 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    en büyük sorun olan bana göre cccam ve newcamdaki hassasiyet düzeltilmemiş çok küçük kopmalarda yayın yine kare kare oluyor. Redline cihazla karşılaştırdığımda bu kanıya varmıştım. Aynı server aynı port skysport hd lerde küçük küçük takılmalar oluyor . Sorun düzelmemiş . modül ayarlarını upgrade etmeleri lazım ..
    Evet çok eksik giderilmemiş en önemlilerden biriside sd ve hd yayınların görüntüleri yoksa bana mı öyle geldi bir kaç kanal görüntüsü şöyle

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet beyler 1 saat içinde 2.15 yazılımı da kendini gösterdi kanal geçişleri yaparken "Bilgi" "Kayıt Başarısız" şeklinde ibare geldi ve geçişlerde sürekli bu ifade açık oldu . Arkadaşlar bu hafta ankara menşeili yeni bir cihaz çıkacakmış nova adında galiba ondan alıcağım. Atlanta eski teknik ekibi görevinden ayrılmış, yeni ekip yazılımlarla hiç ilgilenmiyor , saçma sapan şeylerle uğraşıp duruyorlar. Atlanta büyük bir çıkış yakaladığı gibi bu gidişle büyük bir iniş yapar. Hata üstüne hata .. Dakika 1 gol 1 ;)

ve yeni bir olay daha şimdi farkettim saat (23,40) bloomberg ht de eski tüplü tv ler gibi kanal yukarı aşağı kaydı 3 -4 kere
    Konu mustafats1967 tarafından (25-09-2011 Saat 23:41 ) değiştirilmiştir. Sebep: güncelleme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yaa millet bi de yayında mesela adam kravat takıyo ya da kareli gömlek giyiyor. Renkleri karışıyor. birbirine giriyor. Bu yayından mı yoksa uydu alıcısından mı yoksa tv den mi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aklıma gelmişken şunu da söyleyeyim. Kanal sıralama sisteminin de düzenlenmesi lazım . Amatör kullanıcılar uyduda kanal düzenlerken atıyorum eutelsatta 1. kanalda * tv var . kanal sıralamaya bastığında mesela 245. kanalda gösteriyor ve amatör kullanıcılar zorluk çekiyor.Kanal sıralamasında tümü olarak değil uydu uydu düzenleme olursa daha iyi olur ; (Aynısı buket için de geçerli ) . Birde buketlere kanal atıyoruz ama bukette kanal taşıma yapamıyoruz .Mesela bukette 25. kanalı 1 e taşıma yapamıyoruz bu da büyük bir dezavantaj.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@ cilginizmirli

yeni yazılımı yükleyebildin mi ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    @ cilginizmirli

yeni yazılımı yükleyebildin mi ?
    Yükledim abi dediğin gibi yaptım.Update klasörünü flasha attım.Flashı cihaza takıp yazılımı güncelle dedim.Kutu dolduktan sonra güncelleme başarılı dedi ve please wait deyip yeni logo ile cihaz açıldı.Birazdan flasha mkv dosya atıp sonucu yazacağım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cilginizmirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yükledim abi dediğin gibi yaptım.Update klasörünü flasha attım.Flashı cihaza takıp yazılımı güncelle dedim.Kutu dolduktan sonra güncelleme başarılı dedi ve please wait deyip yeni logo ile cihaz açıldı.Birazdan flasha mkv dosya atıp sonucu yazacağım.
    tamam yeni yazılımda artıları ve eksileri burada paylaşalım ben mkv dosyasını flash bellege attım cihaza takım oynatayım dedim sonuç alamadım şimdi başka bir mkv dosyası bakıyorum ok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 31

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tamam yeni yazılımda artıları ve eksileri burada paylaşalım ben mkv dosyasını flash bellege attım cihaza takım oynatayım dedim sonuç alamadım şimdi başka bir mkv dosyası bakıyorum ok.
    Abi yeni yazılımda ne artısı sırf eksi ; millet yeni yazılım çıkarttı desinler diye yapmışlar resmen . bir kaç grafiksel rütuşla kullanıcıları geçiştirme hareketi .. Geçen sene müthiş bir performans göstererek kullanıcının görüşlerine önem veren ve harekete geçiren atlanta bizi hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor. 215 testi falan bıraksınlar burda yazılanlara dikkat etsinler. Bu cihaz piyasadaki orta sınıf cihazların arasında en iyilerden biri ama bu gidişle zirvedeki yerini kaybedecek. 10 gün içinde yepyeni , sapasağlam bizim dediklerimizin uygulandığı bir yazılım çıkarsa atlanta rampayı rahat çıkar ..

Ek: Atlanta usb sisteminde ntfs dosya sistemini stabil çalıştıramadığı sürece mkv dosya uzantısı ve diğer uzantıları çalışamaz. ..
    Konu mustafats1967 tarafından (26-09-2011 Saat 00:55 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri