REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
56 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Atlanta 2.15 Yazılımı Çıkmıştır!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mustafats1967 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Abi yeni yazılımda ne artısı sırf eksi ; millet yeni yazılım çıkarttı desinler diye yapmışlar resmen . bir kaç grafiksel rütuşla kullanıcıları geçiştirme hareketi .. Geçen sene müthiş bir performans göstererek kullanıcının görüşlerine önem veren ve harekete geçiren atlanta bizi hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor. 215 testi falan bıraksınlar burda yazılanlara dikkat etsinler. Bu cihaz piyasadaki orta sınıf cihazların arasında en iyilerden biri ama bu gidişle zirvedeki yerini kaybedecek. 10 gün içinde yepyeni , sapasağlam bizim dediklerimizin uygulandığı bir yazılım çıkarsa atlanta rampayı rahat çıkar ..

Ek: Atlanta usb sisteminde ntfs dosya sistemini stabil çalıştıramadığı sürece mkv dosya uzantısı ve diğer uzantıları çalışamaz. ..
    fat32 yle alakası yok kücük boyutlu da mkv açmıyor
    sd görüntü iyileşsin ccam daha stabil olsun yeter nelerle uğraşıyorlar ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mustafats1967 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Abi yeni yazılımda ne artısı sırf eksi ; millet yeni yazılım çıkarttı desinler diye yapmışlar resmen . bir kaç grafiksel rütuşla kullanıcıları geçiştirme hareketi .. Geçen sene müthiş bir performans göstererek kullanıcının görüşlerine önem veren ve harekete geçiren atlanta bizi hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor. 215 testi falan bıraksınlar burda yazılanlara dikkat etsinler. Bu cihaz piyasadaki orta sınıf cihazların arasında en iyilerden biri ama bu gidişle zirvedeki yerini kaybedecek. 10 gün içinde yepyeni , sapasağlam bizim dediklerimizin uygulandığı bir yazılım çıkarsa atlanta rampayı rahat çıkar ..

Ek: Atlanta usb sisteminde ntfs dosya sistemini stabil çalıştıramadığı sürece mkv dosya uzantısı ve diğer uzantıları çalışamaz. ..

Evet bencede millet yeni yazılım çıkarttı desinler diye yapmışlar 5 tane mkv dosyasını denedim hiçbirini oynarmadı cihaz kilitlenip kalıyor kumanda işlev görmüyor elektiriği fişten çekmek gerekiyor yazılım tamamen fiyasko dört saatim boşa gitti yazık

Ne umutlarla almıştım ben bu cihazı daha alalı 2-3 ay oldu resmen soguttu beni Atlanda HD BOX

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu cilginizmirli tarafından (26-09-2011 Saat 01:29 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir karşılaştığım hatayı da aktariyim. Power tuşuna basıp cihazı standy by moduna alırken işleniyor diyor ve öyle kalıyor cihaz takılıyor. Arkadan güç girişini çıkarıp bi daha takmak zorunda kalıyorum. (Çözümünü bilen varsa yazsın pls. ) bide yazdıklarımıza atlanta teknik heyeti okuyormu onu da merak edyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cilginizmirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Karışık kanal yazısı yerine şifreli kanal yazıyor bu yazılımda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Karışık kanal yazısı yerine şifreli kanal yazıyor bu yazılımda
    Büyük bir olay tebrik ederiz ekibi. O kadar yazılımsal sorunun içinde en basitini görmüşler tebrik ederiz

Millet bu hafta nova diye bi cihaz çıkacakmış ankara menşeili ben benim cihazı satıp onu alacam büyük ihtimal atlantadaki bütün eksikleri o cihazda tamamlamışlar fazlası var eksiği yok diyorlar. Mgcam ve cccam çalışmaları mükemmelmiş .. Bir çıksın görüşlerimi aktarırım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılım için tşklr ama şifreleme sistemleri yine eklenmemiş..(viacces nağra vs)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Resimler konusunda açıklama yapayım arkadaşlar.Cihazın açılmasındaki grafik gerçekten görsellik katmış.Önceki yazılımda kanal değiştirirken sinyal göstergeleri pembe idi.Bu yazılımda mavi renkli.Mkv dosyasını flastan okuyor.Fakat sürekli sardırıyor.Bir de şu değişiklik var mustafats1967 rumuzlu arkadaşın da dediği gibi önceki yazılımda karışık kanal diyordu.Bu yazılımda şifreli kanal diyor.Cihazımdan çok memnunum ancak disney xd kanalına geldiğimde yukarıdan aşağıya bir çizgi iniyor ve cihaz kitleniyor.Bu sorunu ancak fişi çekip tekrar açınca düzeliyor.Eğer bu sorunu çözerlerse cihazın hiçbir kusuru yok.Ne yapalım her güzelin bir kusuru vardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New41

Alıntı cilginizmirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Resimler konusunda açıklama yapayım arkadaşlar.Cihazın açılmasındaki grafik gerçekten görsellik katmış.Önceki yazılımda kanal değiştirirken sinyal göstergeleri pembe idi.Bu yazılımda mavi renkli.Mkv dosyasını flastan okuyor.Fakat sürekli sardırıyor.Bir de şu değişiklik var mustafats1967 rumuzlu arkadaşın da dediği gibi önceki yazılımda karışık kanal diyordu.Bu yazılımda şifreli kanal diyor.Cihazımdan çok memnunum ancak disney xd kanalına geldiğimde yukarıdan aşağıya bir çizgi iniyor ve cihaz kitleniyor.Bu sorunu ancak fişi çekip tekrar açınca düzeliyor.Eğer bu sorunu çözerlerse cihazın hiçbir kusuru yok.Ne yapalım her güzelin bir kusuru vardır.
    cilginizmirli arkadaşın beklentilerini cihaz belki karşılayabilir ama benim beklentilerimi karşılamadı. 215 yazılımında sorunların çoğunun giderilmesini umuyordum ama gördüm ki sadece % 5 i çözüme kavuşmuş onlar da küçük problemler text problemi ve renk vs... Belirttiğimiz problem ve önerilerle birlikte cihaz tam verimli hale gelebilir. Bu problemler en kısa zamanda çözüme kavuşmazsa yeni çıkacak olan cihazlar atlantayı unutturur.

NOT : Marka olmak kolay birşey değildir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri