Evet bencede millet yeni yazılım çıkarttı desinler diye yapmışlar 5 tane mkv dosyasını denedim hiçbirini oynarmadı cihaz kilitlenip kalıyor kumanda işlev görmüyor elektiriği fişten çekmek gerekiyor yazılım tamamen fiyasko dört saatim boşa gitti yazık
Ne umutlarla almıştım ben bu cihazı daha alalı 2-3 ay oldu resmen soguttu beni Atlanda HD BOX![]()
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Konu cilginizmirli tarafından (26-09-2011 Saat 01:29 ) değiştirilmiştir.
Bir karşılaştığım hatayı da aktariyim. Power tuşuna basıp cihazı standy by moduna alırken işleniyor diyor ve öyle kalıyor cihaz takılıyor. Arkadan güç girişini çıkarıp bi daha takmak zorunda kalıyorum. (Çözümünü bilen varsa yazsın pls. ) bide yazdıklarımıza atlanta teknik heyeti okuyormu onu da merak edyorum.
Büyük bir olay tebrik ederiz ekibi. O kadar yazılımsal sorunun içinde en basitini görmüşler tebrik ederiz![]()
![]()
Millet bu hafta nova diye bi cihaz çıkacakmış ankara menşeili ben benim cihazı satıp onu alacam büyük ihtimal atlantadaki bütün eksikleri o cihazda tamamlamışlar fazlası var eksiği yok diyorlar. Mgcam ve cccam çalışmaları mükemmelmiş .. Bir çıksın görüşlerimi aktarırım.
yazılım için tşklr ama şifreleme sistemleri yine eklenmemiş..(viacces nağra vs)
Resimler konusunda açıklama yapayım arkadaşlar.Cihazın açılmasındaki grafik gerçekten görsellik katmış.Önceki yazılımda kanal değiştirirken sinyal göstergeleri pembe idi.Bu yazılımda mavi renkli.Mkv dosyasını flastan okuyor.Fakat sürekli sardırıyor.Bir de şu değişiklik var mustafats1967 rumuzlu arkadaşın da dediği gibi önceki yazılımda karışık kanal diyordu.Bu yazılımda şifreli kanal diyor.Cihazımdan çok memnunum ancak disney xd kanalına geldiğimde yukarıdan aşağıya bir çizgi iniyor ve cihaz kitleniyor.Bu sorunu ancak fişi çekip tekrar açınca düzeliyor.Eğer bu sorunu çözerlerse cihazın hiçbir kusuru yok.Ne yapalım her güzelin bir kusuru vardır.
cilginizmirli arkadaşın beklentilerini cihaz belki karşılayabilir ama benim beklentilerimi karşılamadı. 215 yazılımında sorunların çoğunun giderilmesini umuyordum ama gördüm ki sadece % 5 i çözüme kavuşmuş onlar da küçük problemler text problemi ve renk vs... Belirttiğimiz problem ve önerilerle birlikte cihaz tam verimli hale gelebilir. Bu problemler en kısa zamanda çözüme kavuşmazsa yeni çıkacak olan cihazlar atlantayı unutturur.
NOT : Marka olmak kolay birşey değildir.
teşekkürler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri